Showbiz

Bella Santiago, mărturisiri cu ochii în lacrimi. Nu a avut o copilărie fericită: „Noi am fost foarte săraci”

schedule 07 sept. 2023, 11:01

Bella Santiago, mărturisiri cu ochii în lacrimi. Nu a avut o copilărie fericită: „Noi am fost foarte săraci”
Sursa foto: Instagram Bella Santiago

Bella Santiago și-a amintit de copilăria, care nu a fost deloc una fericită și a vorbit despre acest subiect sensibil cu ochii în lacrimi. Familia sa a fost una saracă, motiv pentru care a învățat multe lecții de viață, încă de la o vârstă fragedă.

Bella Santiago, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre copilăria sa

Bella Santiago a decis să se mute în România, în urmă cu mai mulți ani, dar nu mai este un secret pentru nimeni faptul că a locuit în Filipine, pe vremea când era doar un copil, locul unde mama ei se află și la momentul actual. Acum, are o carieră de succes la noi în țară, este fericită și mândră de familia sa, dar nu poate uita toate lucrurile prin care a trecut înainte de a ajunge unde este acum.

De curând, vedeta a oferit un interviu sincer, în cadrul căruia a vorbit cu lacrimi în ochi despre copilăria sa dureroasă, când banii reprezentau o problemă majoră. Pe lângă faptul că a fost un copil sărac, care nu avea nimic din ceea ce fiica ei are acum, mama sa a lăsat-o cu bunica ei la vârsta de cinci. Partea bună este că a reușit să învețe foarte multe lucruri de la ea și în loc să se joace alături de copiii de vârsta sa, prefera să muncească, pentru a-și ajuta bunica să câștige niște bani în plus.

Nu a avut copilărie, pentru că bunica sa deși era o femeie de nota zece, care a învățat-o tot ce știe acum, era și foarte strictă. Era nevoită să se trezească de la 07:00 dimineața, să meargă la școală, să învețe cât mai bine, iar mai apoi să o ajute la curățenie și ce mai era nevoie prin casă. Pentru un copil nu era deloc ușor și de aceea îi dau lacrimile de fiecare dată când își amintește.

„Sunt din Filipine. Noi am fost foarte săraci. Eu nu am copilărit cum copilărește copilul meu acum. Eu am fost un copil care a învățat mult în viață. Mama m-a lăsat la bunica de când aveam cinci ani. Am învățat multe chestii de la bunica mea. Eu în loc să stau afară să mă joc cu copiii, stăteam cu bunica să fac curățenie în casă. Făceam și gheață… în Filipine făceam gheață, se pune într-un plastic și le vindeam.
E căldură acolo și oamenii au nevoie de gheață.Nu am avut copilărie, a fost o copilărie mai grea. Relația cu bunica a fost frumoasă, dar este foarte strictă. Eu trebuia să mă trezesc dimineață. 7 era deja prea târziu pentru ea. Trebuia să ne trezim la 5:30 sau 6:00. Mă duceam la școală, da. La școală voiam mereu să fiu prima și studiam foarte mult.”, a declarat Bella Santiago, pentru ego.ro.

Erau multe zile în care nu aveau nici măcar ce pune pe masă în afara orezului care era baza și pe care îl mâncau în combinație cu alte alimente, cu sare sau cu cafea.

„Mama a plecat, nu m-a părăsit. Noi am avut o viață foarte săracă. Eu când stăteam cu mama, îmi aduc aminte că mama nu muncea. Tata a murit când aveam un an. Mama făcea chestii mici cu care câștiga foarte puțini bani. Și am în memorie amintirea când mâncam orez cu sare, orez cu lapte, orez cu cafea, ce apucam. Orezul este baza. Dacă ai orez în casă ești ok, ești bine. ”,a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---