Showbiz

Mădălina Crețan vrea să facă o schimbare majoră în viața sa. Ce decizie a luat, după un an de la pierderea lui Nosfe

schedule 26 oct. 2023, 11:44

Mădălina Crețan vrea să facă o schimbare majoră în viața sa. Ce decizie a luat, după un an de la pierderea lui Nosfe
Sursa foto: Instagram Madalina Cretan

Mădălina Crețan vrea să facă o schimbare majoră în viața sa și a luat o decizie importantă pentru ea și pentru viitorul ei, după un an de la pierderea lui Nosfe. Ce mesaj a transmis în mediul online!

Mădălina Crețan vrea să facă o schimbare majoră în viața sa

Pe data de 16 octombrie, s-a făcut un an de când Vlad-Darius Crețan, pe numele lui de scenă Nosfe, și-a pierdut viața. Partenera lui de viață a avut parte de cele mai grele luni din viața sa, a încercat să își revină și să își concentreze atenția pe creșterea fiicei lor, dar și pe proiectele pe care regretatul ei soț nu le-a putut termina în timpul vieții, pentru a avea puterea de a merge mai departe.

A avut alături de ea oameni dragi, care au ajutat-o cu tot ce au avut nevoie, fie că a fost vorba doar de o discuție. Este recunoscătoare pentru oamenii care i-au rămas aproape în cele mai dificile momente și odată cu trecerea timpului, a luat decizia că trebuie să facă o schimbare majoră în viața sa. Mădălina Crețan vrea să lase în urmă lucrurile rele și să trăiască din nou cu adevărat, pentru că viața este scurtă și trece mult prea repede.

Și-a propus să se reîndrăgostească de tot ceea ce este frumos, să zâmbească și să mulțumească pentru fiecare zi pe care o trăiește, iar fiica ei are nevoie de ea în felul acesta. Pierderea unei persoane nu este ușor de suportat pentru nimeni, iar oamenii reacționează diferit în fața durerii, iar ea a reușit să demonstreze că deși a primit cea mai grea lovitură, a rămas o femeie puternică și dispusă să facă orice pentru copilul ei, căruia nu i-a ascuns nici măcar o secundă adevărul despre moartea părintelului său.

Mădălina Crețan nu îi are aproape doar pe cei dragi, ci și pe fanii din mediul online care o apreciază pentru tot ce a reușit să facă și pentru felul în care a reușit să reziste.

”Vreau să îmi amintesc atât de bine de toate lucrurile care mi-au adus sentimente frumoase în viață încât să vreau să le trăiesc din nou! Nu știu când, sau cum, sau dacă, dar știu că asta este energia pe care vreau să o hrănesc să renască în mine! Vreau să fiu, dar să fiu! Nu doar să levitez prin viață! Viața asta care ni se scurge din corpuri atât de incert și viața asta care nu anunță când pleacă spre alte aventuri! Vreau să mă reîndrăgostesc de tot ce e frumos! Să mă trezesc, să zâmbesc și să mulțumesc pentru încă o zi! Încă o zi de lecții de iubire, de soare pe piele, încă o zi pentru o carte frumoasă, o zi de un om ajutat să treacă strada, o zi de un mesaj de bună dimineața venit de la un om drag sufletului, o zi de zâmbetul copilului meu, o zi de “ce bine că o am pe mama”, o zi în care aud cuvântul “mami” care sună ca un clopoțel din Jingle Bells!
Vreau să mă reîndrăgostesc de scris, de îmbrățișări, vreau să mă reîndrăgostesc de bucurie! Și de emoții! Mai ales de emoții! Vreau să vreau! Să primesc, să ofer! Să îmi amintesc cu drag de toate poveștile frumoase din viața mea și din ele să trag toată seva, pe care apoi să o transform în cel mai bun nectar!Vreau să simt că tata se uită la mine de sus, din lateral, din față sau din mine și își zice “That’s my girl! Ai fost dată afară pe ușă de viață și ai intrat la loc pe geam!”.
Vreau să simt cum sufletul care s-a îndrăgostit de mine când simțeam toate cele de mai sus se uită la mine și zice și de acolo de unde e acum “Ești o campioană! Fii mândră!”. I mean, am doi coloși in Heaven care știu că îmi păzesc fiecare pas și îl am pe al treilea care încă mă ține de mână aici. I can do this! I still feel lucky!”, a transmis Mădălina Crețan, pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---