Showbiz

Bella Santiago, revedere emoționantă cu mama sa. Nu s-au mai întâlnit de șase ani: „Plângea când m-a văzut”

schedule 06 oct. 2023, 10:01

Bella Santiago, revedere emoționantă cu mama sa. Nu s-au mai întâlnit de șase ani: „Plângea când m-a văzut”
Sursa foto: Instagram Bella Santiago

Bella Santiago și-a revăzut mama, după șase ani în care a stat departe de ea, iar momentul a fost unul emoționant pentru toată lumea. Ce imagini a postat artista în mediul online și a declarat după aceea!

Bella Santiago, revedere emoționantă cu mama sa după șase ani

Bella Santiago a luat decizia de a se muta în România, în urmă cu mai mulți ani. Ea și fiica sa nu au avut parte de cea mai bună viață în Filipine, iar de când locuiesc în țara noastră, totul s-a schimbat pentru ele. Vedeta are o căscnicie fericită și sănătoasă, este fericită și își urmează visul, iar singura parte rea a plecării din locul în care s-a născut a fost legat de faptul că a stat departe de femeia care a adus-o pe lume.

Vedeta s-a bucurat enorm să își revadă mama după șase ani, iar femeia nu și-a putut stăpâni lacrimile, când i-a văzut pe toți alături de ea. Au avut un zbor de 15 ore care a meritat, iar imediat după ce au ajuns în casa ei s-au apucat să facă niște curățenie, au aruncat haine și lucruri vechi și chiar dacă mama ei nu a fost foarte încântată de idee la început, mai apoi lucrul acesta i-a adus zâmbetul pe buze.

Din păcate, femeia are probleme de sănătate și nu se mai poate mișca la fel cum o făcea înainte, motiv pentru care ajutorul lor i-a prins bine. A fost o surpriză plăcută, după ani de zile în care nu s-au mai strâns în brațe și nu au mai petrecut timp împreună, ea fiind absentă chiar și de la nunta fiicei sale.




”Foarte emoționant. Mama plângea când m-a văzut. Spunea că nu m-a văzut de 5 ani și era supărată că nu am mai ajuns de mult. M-a luat în brațe, a pupat-o și pe fata mea, pe soț. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să fac curățenie. Are probleme cu spatele și nu mai poate să se miște, de tot. Am curățat tot, hainele ei le-am aruncat și am schimbat totul nou. I-am spus că nu trebuie să stea așa și s-a supărat că am aruncat”, a declarat artista, pentru Antena Stars.

Bella Santiago s-a simțit din nou ca un copil, în preajma mamei sale, căreia i-a oferit cele mai bune îngrijiri. Vacanța a fost una reușită și emoționantă atât pentru artistă, cât și pentru soțul și fiica sa.

”Am simțit că am un copil nou născut. Mama se trezea din oră în oră și îi dădeam să mânânce. Îi făceam lapte sau mâncare, apoi o întrebam ce vrea atunci, apoi adoarme. Așa a fost vacanța noastră”, a mai zis artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---