Showbiz

Raluca Bădulescu o sperie pe Constanția de la „Bravo, ai stil!”. Ce a declarat despre jurată: „A dat cu mine de pământ”

schedule 21 apr. 2023, 09:00

Constanția, una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!” a dat câteva declarații despre colegele sale din competiție, dar și despre Raluca Bădulescu de care se teme din cauza comentariilor pe care aceasta le-a făcut pe baza uneia dintre ținutele pe care le-a prezentat.

Constanția, despre Raluca Bădulescu și despre competiția „Bravo, ai stil!”

Constanția este o concurentă pe care cei trei jurați ai emisiunii „Bravo, ai stil!” au apreciat-o, încă din primele ediții, atât pentru frumusețea sa, cât și pentru ținutele pe care le-a prezentat, care nu au obținut mereu trei steluțe, dar pentru care a depus efort. Într-una dintre zile, ea a dat greș cu alegerea sa, moment în care Raluca Bădulescu a criticat-o, acela fiind momentul în care a prins frică de ea.

Acum, de fiecare dată când se află în fața juratei emisiunii de la Kanal D2 are o oarecare teamă. Deși cele mai multe dintre ele se tem de Maurice Munteanu, nu este și cazul Constanției care atunci când ajunge în fața lui, este doar foarte curioasă să vadă dacă este sau nu corectă ținuta. Nu s-a lăsat neapărat descurajată, ci a încercat să facă haz de necaz și să nu înceapă să plângă în fața celorlalți.

"Îmi este teamă de unul dintre jurați. Culmea, de Maurice nu îmi este teamă, abia aștept să văd dacă e corectă ținuta. Mie îmi e frică de Raluca, pentru că a dat cu mine de pământ, de pereți cu o ținută și de atunci a băgat frica în mine. Mereu mă gândesc ce o să zică. Am făcut haz de necaz, nu a fost chiar o critică, mai mult miștocăreală de mine. Am râs ca să nu plâng, i-am înțeles umorul, glumele.", a declarat Constanția, la ”Bravo, ai stil! Backstage”.

Despre colegele sale a avut numai cuvinte frumoase de zis, fiind impresionată de felul în care se prezintă unele dintre ele. Constanția crede că ele sunt mult mai bune decât cele din sezoanele anterioare, fiind de părere și că acesta este unul dintre cele mai bune sezoane și că ea, cel puțin, a evoluat și încă o face. Cel mai bine se înțelege cu Iris, dar are o relație destul de bună și cu celelalte colege care nu sunt chiar atât de rele.

"Mie mi se pare că celelalte concurente sunt mult mai bune față de concurentele din sezoanele anterioare. Mi se pare că acesta este unul dintre cele mai bune sezoane la nivel stilistic. Mi se pare că am evoluat toate și e greu, trebuie să fii cu un pas înaintea lor. Aș spune că cu Iris mă înțeleg cel mai bine, dar mă înțeleg bine cu aproape toate. Consider că nu suntem atât de rele să ne mâncăm între noi. E loc între noi de un sfat.", a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---