Showbiz

Raluca Bădulescu, sfaturi pentru fetele îndrăgostite: „De ce ți-e frică, de aia nu scapi”

schedule 31 mai 2023, 08:51

Raluca Bădulescu a oferit un interviu foarte interesant, de curând, în care le-a dat un sfat extrem de important fetelor îndrăgostite. De ce crede jurata de la „Bravo, ai stil!” că ar trebui acestea să țină cont neapărat.

Ce sfaturi le-a dat vedeta fetelor îndrăgostite

Raluca Bădulescu surprinde cu fiecare apariție pe care o are, iar de curând s-a prezentat la un eveniment monden din Capitală, unde a reușit să întoarcă toate privirile asupra sa. Vedeta a oferit chiar și un interviu în care a vorbit despre emisiunea de la Kanal D2 care îi ocupă o mare parte a timpului și unde se simte ca acasă alături de colegii ei, despre timpul pe care l-a petrecut la salon pentru a se pregăti pentru eveniment, dar și despre alte lucruri.

La un moment dat, jurata de la „Bravo, ai stil!” a fost rugată să dea câteva sfaturi în dragoste. Astfel, Raluca Bădulescu le-a oferit câteva sfaturi fetelor îndrăgostite, cel mai important fiind, din punctul ei de vedere, să fie ele în adevăratul sens al cuvântului, să nu se ascundă după deget, deoarece doar fiind reale vor reuși în viață. De asemenea, crede că este important ca femeile, în general, să le lase spațiu partenerilor lor de viață și să le respecte viața și timpul, un pas important fiind acela de a nu le mai umbla în telefoane.

"Zic să fiți voi. Asta este cel mai important, pentru că dacă sunteți îndrăgostite și vă prezentați ca fiind altcineva, o altă imagine, vreți să pozați în Albă-ca-Zăpada, fiind de fapt Scufița Roșie, nu merge. Hai să fim reale, ăsta este singurul sfat în dragoste pe care pot să îl dau. Hai să fim reali, chiar dacă suntem mai pisălogi, chiar dacă suntem orice fel am fi, trebuie să fiți voi, fiți voi înșivă. Asta este cel mai important, eu asta cred în general în viață. De asemenea, lăsați și partenerului spațiu, să respire, să fie el, respectați-i timpul, locul, viața. Nu terorizați, nu umblați în telefoanele iubiților. De ce ți-e frică, de aia nu scapi, iar dacă cauți, găsești, ce nu știi nu te deranjează.", a declarat Raluca Bădulescu, pentru WOWnews.

În aceași interviu, Raluca Bădulescu a mai vorbit în cadrul interviului cu pricina și despre emisiunea „Bravo, ai stil!” al cărei sezon îi place la nebunie, deoarece fetele au o energie aparte și atitudine, pentru că fiecare zi le aduce surprize, iar în fiecare săptămână au loc eliminări. Din punctul ei de vedere, faptul că la finalul fiecărei săptămâni concurentele au parte de o gală eliminatorie, le face să fie mult mai atente la ținutele pe care le poartă.

"Îmi place la nebunie, îmi place energia fetelor, atitudinea lor, fiecare zi ne aduce surprize, fiecare nouă concurentă intrată în competiție ne aduce surprize. Sunt eliminări în fiecare săptămână, concurentele sunt foarte atente la ținutele pe care le poartă. Este un sezon extreme de tumultos și plin de acțiune. Am avut ocazia să cunoaștem atâtea personalități, personaje. Fetele, concurentele sunt efectiv bombă.", a mai zis jurata.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---