Showbiz

Raluca Bădulescu, dezvăluiri interesante despre tatăl ei. Ce sfat le-a dat celor care vor o relație sănătoasă: „A adus în viața mea muzica”

schedule 18 iul. 2023, 08:36

Raluca Bădulescu a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul interesante despre părinții ei, dar mai ales despre tatăl ei, cel care a adus muzica în viața sa. Mai apoi, a dorit să le dea un sfat și oamenilor care își doresc să fie într-o relație sănăoasă. Iată ce a povestit.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri interesante în emisiunea Alexandrei Ungureanu

Raluca Bădulescu a acceptat invitația Alexandrei Ungureanu a merge în emisiunea online pe care o moderează. În cadrul acesteia, cele două vedete au purtat o discuție extrem de interesantă, dar au și cântat și au vorbit despre muzică. Încă de la început, jurata de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut că dragostea pentru muzică mai ales pentru cea rock o are datorită tatălui ei, încă de pe vremea când era doar un copil.

La momentul acela, nu exista internet, ci doar casetele și discurile de vinil cu muzică rock pe care le avea părintele ei și pe care nu avea voie să le atingă în absența lui. Ei bine. acela a fost primul ei contact cu muzica și a început să prindă drag de Queen, a căror melodii le ascultă și în ziua de astăzi, doar că este mult mai ușor decât era acum aproximativ 40 de ani. Îi este recunoscătoare pentru lucrul acesta. Despre mama ei a zis că iubea opera, doar că de ea nu s-a lipit deloc acest gen muzical.

"Ne întoarcem în timp, acum 40 de ani. Pe vremea aceea erau casetele video și casetofoanele. Mama este pasionată de operă. Opera nu s-a lipit de sufletul meu deloc. Tata este fan rock. De sufletul meu s-a lipit Queen. Ascultam în disperare rock, ăsta a fost primul meu contact cu muzica. Tata nu ne lăsa să punem mâna la vinil, doar în prezența lui. Vinilurile sunt averea lui tata. Nu ne lăsa să punem de capul nostru singure, să îi zgâriem vinilul. Tata a adus în viața mea muzica, rockul este prima mea dragoste totuși.", a declarat Raluca Bădulescu, pentru theXclusive.

Multe femei visează la viața pe care îndrăgita jurată o are, dar nu mulți știu că nu a fost mereu lapte și miere totul pentru ea, mai ales că s-a confruntat o lungă perioadă de timp cu kilogramele în plus. De asemenea, Raluca Bădulescu a vorbit și despre modul în care reușește să își împartă timpul între carieră și viața personală care îi merge de minune și chiar a avut un sfat pentru fetele care vor să aibă parte de o relație sănătoasă. Cel mai important, după părerea sa, este ca oamenii să fie ei înșiși, iar de aici lucrurile vor veni de la sine.

"Zic să fiți voi. Asta este cel mai important, pentru că dacă sunteți îndrăgostite și vă prezentați ca fiind altcineva, o altă imagine, vreți să pozați în Albă-ca-Zăpada, fiind de fapt Scufița Roșie, nu merge. Hai să fim reale, ăsta este singurul sfat în dragoste pe care pot să îl dau. Hai să fim reali, chiar dacă suntem mai pisălogi, chiar dacă suntem orice fel am fi, trebuie să fiți voi, fiți voi înșivă. Asta este cel mai important, eu asta cred în general în viață. De asemenea, lăsați și partenerului spațiu, să respire, să fie el, respectați-i timpul, locul, viața. Nu terorizați, nu umblați în telefoanele iubiților.De ce ți-e frică, de aia nu scapi, iar dacă cauți, găsești, ce nu știi nu te deranjează.", a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---