Showbiz

Ce își dorește Raluca Bădulescu de Crăciun: „Cadourile sunt lucruri vorbite de dinainte”

schedule 21 dec. 2023, 15:11

Ce își dorește Raluca Bădulescu de Crăciun: „Cadourile sunt lucruri vorbite de dinainte”
Sursa foto: Instagram Raluca Badulescu

Raluca Bădulescu a povestit cum își va petrece sărbătorile de iarnă, dar și ce a stabilit împreună cu partenerul ei de viață în ceea ce privește cadourile pe care și le vor oferi.

Ce își dorește Raluca Bădulescu de Crăciun

Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie și pentru Raluca Bădulescu. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a oferit un interviu în care a vorbit despre cum va petrece anul acesta Crăciunul, dar și noaptea dintre ani. Ei bine, de Revelion, cel mai probabil se va distra undeva departe de casă, iar de Crăciun mai mult ca sigur va sta cu familia sa, așa cum se întâmplă în fiecare an.

Chiar dacă fiul ei are deja 21 de ani și nu mai este neapărat un copil, tot crede că este important ca într-o asemenea zi să fie împreună și să ia masa, ca toți românii de altfel.

„De Revelion cred că petrec prin țările calde, dacă nu pe acasă cu părinții, familia, prietenii. Întotdeauna de Crăciun e sfântă tradiția aceasta. Crăciunul acasă, deși copilul a făcut 21 de ani. Crăciunul rămâne Crăciun, Revelionul este altceva.”, a declarat Raluca Bădulescu, pentru wowbiz.ro.

Mai mult de atât, Raluca Bădulescu a povestit că ea și iubitul ei nu își fac surprize de Crăciun, ci discută dinainte ce își dorește fiecare, în felul acesta fiind mai simplu pentru fiecare să nu se mai chinuie să îl surprindă pe celălalt, ci să meargă la sigur.



Vedeta își dorește ceva în fiecare zi, dar cel mai mult îi plac articolele vestimentare, orice primește fiind bun pentru ea. Consideră că este cel mai bine felul în care procedează ei, fiind organizați, dar nu neagă că mai merge, din când în când, câte o surpriză. Lucrurile materiale sunt importante pentru ea, dar nu reprezintă totul mai ales în această perioadă din an, când cel mai mult vrea să stea alături de oamenii dragi din viața sa.

„Eu sunt cuminte în fiecare zi. Eu îmi doresc ceva în fiecare zi, că e un lucru mic, că e mare, că poate costă mai mult sau mai puțin. Nu este o chestie neapărat că îmi doresc luna de pe cer, o vreau și pe aia dacă se poate, dar dacă nu se poate, orice îmi place, mai ales dacă de îmbrăcat. Eu cred în Moș Crăciun, cred în sărbători, dacă avem brad, dacă nu avem, intenția contează. Eu am spus întotdeauna că aș vrea nu știu ce, sunt ceva rău de tot. În ceea ce privește partenerul de cuplu, eu cred mai degrabă în a ne spune unul celuilalt ce ne dorim, pentru că în felul ăsta putem să ne îndeplinim dorințele, să fim organizați. Cadourile sunt lucruri vorbite de dinainte. Merg și surprizele, dar mai bine să fim organizați zic.”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---