Showbiz

Roxen, pe punctul de a renunța la cariera sa. Artista, despre cel mai greu moment din viața sa: „E o presiune”

schedule 11 apr. 2023, 09:22

Roxen a fost pe punctul de a renunța la cariera sa frumoasă, deși știe să facă muzică mai bine decât orice pe lume, deoarece simțea cumva o presiune asupra sa. Iată ce a declarat despre unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut!

Roxen, despre momentul în care a vrut să renunțe la muzică

Pentru orice tânăr pare greu, la un moment dat, să își găsească drumul în viață. Pentru Roxen, nu a părut chiar atât de greu, la început, mai ales că ea știut mereu ce își dorește să facă, având doar 6 ani când a descoperit cât de mult iubește muzica. A avut, cu toate acestea, anumite momente în care nu a vrut decât să renunțe la muzică, la întreaga ei carieră, iar recent a găsit puterea de a vorbi despre acest aspect.

Roxen a reușit să intre în atenția oamenilor și mai mult în momentul în care a decis să participe la Eurovision, deși la momentul acela avea deja milioane de vizualizări pe YouTube și chiar dacă are succes, iar mii de oameni o apreciază pentru ceea ce fac, ea a avut momente în care a vrut să lase totul în spate. Deși unii iau muzica și tot ceea ce ține de ea ca pe o simplă joacă, în cazul artistei, lucrurile nu stau deloc așa, pentru ea fiind o presiune pe care nu o poate controla.

"De când stau între patru pereți în casă, singură, o iei razna un pic. Eu chiar am fost și genul de om care nu era singur niciodată. Tot timpul am fost înconjurată de prieteni. Mergeam la studio și aveam toate chestiile astea de carieră, dar pentru mine nu e amuzant. Îmi place foarte mult ce fac, faptul că eu cânt, doar că fac asta de la 6 ani și îmi e foarte greu să văd muzica ca pe ceva amuzant.
Cumva e o presiune mai mult decât pot eu să controlez. Sunt mult mai calmă și e mult mai liniștitor pentru mine să știu că mi se întâmplă toate lucrurile astea și nu mai merg în concursuri întruna. Mie mi-a fost extraordinar de greu să realizez când eram pe scenă, că eu nu mai sunt notată. De la 6 la 14 ani...e foarte toxic.", a declarat Roxen, pentru theXclusive.

Mai mult de atât, Roxen a vorbit și despre faptul că nu i-a fost deloc ușor, când a realizat cum stau lucrurile, de fapt, intrând într-o situație toxică din care simțea că nu mai are scăpare. Cântăreața a mai povestit, în urmă cu ceva vreme și faptul că s-a luptat cu depresia și anxietatea, acestea fiind unele dintre cele mai grele momente din viața sa.


"De mică am o problemă cu realitatea. Am încercat prin toate modalitățile să scap de realitate și acum o trăiesc din plin de ceva timp. E copleșitor și sincer chiar nu vreau. Prefer să mă duc undeva sub o piatră și să rămân acolo sub piatra mea. Chiar nu mai vreau. E totul doar de vindecare.", a mai povestit ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---