Showbiz

Raluca Bădulescu împlinește azi 49 de ani. Adevăratul motiv pentru care nu își serbează niciodată ziua de naștere

schedule 04 oct. 2023, 08:01

Raluca Bădulescu împlinește azi 49 de ani. Adevăratul motiv pentru care nu își serbează niciodată ziua de naștere
Sursa foto: Instagram Raluca Badulescu

Ziua de 4 octombrie este una specială. Raluca Bădulescu împlinește 49 de ani și deși ar trebui să fie un motiv de sărbătoare pentru ea și pentru cei dragi ei, vedeta nu își serbează niciodată ziua de naștere. Iată de ce!

Raluca Bădulescu împlinește azi 49 de ani

Raluca Bădulescu este cunoscută drept jurata de la „Bravo, ai stil!”, multă lume admirând-o pentru felul său de a fi, pentru simțul umorului pe care îl are, dar mai ales pentru stilul său inconfundabil. Vedeta atrage toate privirile asupra sa, când decide să își facă apariția la un eveniment, iar cuvintele de laudă nu întârzie nici ele să apară de fiecare dată.

Ajunsă la frumoasa vârstă de 49 de ani, blondina arată foarte, foarte bine, iar fanii ei îi transmit lucrul acesta cât mai des cu putință, motiv pentru care nu poate decât să se bucure. Nu a arătat mereu la fel de bine ca acum, ci a dus o luptă grea împotrica kilogramelor în plus, în urmă cu mai mulți, luptă pe care a câștigat-o făcând eforturi considerabile din toate punctele de vedere.

„Sunt recunoscătoare că tot ceea ce se întâmplă în viața mea mă face să mă simt că am 28 de ani, nu 48. Energia, vibe-ul, fericirea, tot ceea ce primesc din partea familiei mele și a tuturor celor apropiați, mă fac să-mi doresc să păstrez aceste momente pentru totdeauna”, declara vedeta anul trecut, conform wowbiz.ro.



Astăzi, 4 octombrie, Raluca Bădulescu își serbează ziua de naștere, dar nu organizează nicio petrecere și nici nu se bucură în vreun fel anume că a mai trecut un an. Jurata de la Kanal D a explicat, într-un interviu pe care l-a dat în urmă cu ceva vreme, că nu sărbătorește în această zi și nici nu o va face vreodată, deoarece este superstițioasă. Blondina nu și-a făcut nici măcar majoratul, dar asta nu înseamnă că nu a avut parte de petreceri frumoase de-a lungul anilor, de care s-a bucurat până la lacrimi și care au făcut-o cea mai fericită femeie din lume.

„Nici la majorat, eu nu mi-am serbat ziua. Este o superstiție, dar nu îmi serbez ziua niciodată. Însă cele mai frumoase sărbători și petreceri surpriză au fost în sânul familiei Kanal D, care în fiecare an mi-a organizat momente surpriza, absolut speciale, emoționându-mă până la lacrimi”, a mai zis vedeta conform sursei citate.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---