Showbiz

Cum s-a schimbat viața Milenei după „Bravo, ai stil!”. Cu cine a păstrat legătura: „Mă îmbrac mai bine decât în emisiune”

schedule 17 iun. 2023, 10:35

Milena, fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!”, a oferit un interviu sincer, în care a vorbit despre experiența de care s-a bucurat în concurs, dar și despre felul în care viața i s-a schimbat după eliminarea din competiție. Cu cine a păstrat legătura!

Milena, despre cum i s-a schimbat viața după „Bravo, ai stil!”

„Bravo, ai stil!” este emisiunea unde sute de tinere își doresc să ajungă, unde numai câteva dintre ele au norocul de ajunge, dar unde rezistă cele mai puternice dintre ele din punct de vedere vestimentar și, cel, mai important, acelea care primesc cea mai mare susținere din partea fanilor. Din nefericire, drumul Milenei în competiția de la Kanal D2 nu a fost una de durată, iar de curând a oferit un interviu în care a vorbit despee modul în care i s-a schimbat viața și nu numai.

În timp ce încă se afla în concurs, începuse să simtă că locul ei nu mai era deloc acolo, își dorea să plece, iar cei din fața micilor ecrane au remarcat lucrul acesta și nu i-au mai acordat voturile lor. Milena a spus sincer că singurul lucru pe care îl simțea era acela că își pierdea iubirea pentru modă, iar ceea ce a făcut-o să renunțe la lupta ei în concurs a fost faptul că înepuse să simtă faptul că eforturile sale nu erau apreciate la adevărata lor valoare.

"Eu mi-am dorit să ies și mulți dintre spectatorii acestei emisiuni au remarcat asta. Mi-am dorit să ies mai mult pentru că simțeam că locul meu nu mai este în acea competiție. Simțeam că îmi pierd iubirea pe care o am pentru modă și că nu sunt apreciată la efortul pe care l-am depus și la munca pe care o depuneam, mai ales pentru că de multe ori asupra mea plana fraza: ai stilist! Mă bucur că acum, din ceea ce se vede în mediul online și prin ceea ce se remarcă și la evenimentele pe care le frecventez, aparent se observă clar că nu am stilist. Pot să zic că mă îmbrac mai bine decât în emisiune", a declarat Milena, la "Bravo, ai stil" Backstage.

Se bucură, de asemenea, că oamenii au remarcat acum, după eliminarea sa, faptul că nu a apelat la ajutorul unui stilist, deoarece se îmbracă la fel de bine și în viața de zi cu zi, ba chiar mai bine ar spune ea. Dacă s-ar întoarce în timp, ea ar veni cu ținutele de care este cel mai sigură și ar aborda doar zonele care știau sigur că o avantajează.

"Dacă m-aș întoarce în timp, aș veni direct cu ținutele de care sunt cea mai sigură. Aș aborda strict zonele care știu că mă avantajează, fără să mai încerc lucruri noi și astfel poate aș fi fost avantajată că da, chiar știu styling și modă. La un moment dat obosisem să vin cu referințele și să planeze aceleași semne de întrebare", a adăugat fosta concurentă de la Kanal D2.

Ea ține legătura, în momentul de față, cu Andreea și Constanția, dar se văd destul de rar, pentru că toate au foarte puțin timp la dispoziție.

"Mai ieșim când avem fiecare timp liber. Ea este prinsă cu filmările, eu sunt prinsă cu stylinguri, cu firma pe care o am, cu prietenii care nu m-au mai văzut de foarte mult timp liber și au foarte multe drame nerezolvate, eu fiind psihologul grupului meu de prieteni. Am foarte puțin timp liber la dispoziție, dar atunci când pot o mai sfătuiesc în ceea ce privește parcursul ei în competiție.(...) Uneori, ea este mai sensibilă la comportamentul pe care îl au celelalte concurente raportat la ea. O sfătuiesc să fie puternică și să nu le bage în seamă, să fie puternică și să rămână ea, să nu le dea apă la moară", a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---