Showbiz

Americanu’ din „La Bloc” , sacrificii pentru a-și întreține familia. Cum s-a schimbat viața acestuia, după ce a ieșit din lumina reflectoarelor

schedule 21 mar. 2023, 13:15

Americanu’ din „La Bloc” , sacrificii pentru a-și întreține familia. Cum s-a schimbat viața acestuia, după ce a ieșit din lumina reflectoarelor
Sursa foto: YouTube Acasa la Maruta

Americanu’ din „La Bloc” a făcut nenumărate sacrificii pentru a-și întreține familia, după ce a ieșit din lumina reflectoarelor, dar a recunoscut că nici pe vremea când făcea parte dintr-unul dintre cele mai iubite seriale din țară, situația sa nu era deloc una roz. Iată ce locuri de muncă a avut, doar pentru că avea nevoie de bani!

Americanu’ din La Bloc, sacrificii pentru familia sa

Serialul „La Bloc” a făcut furori la începutul anilor 2000 la noi în țară, fiind urmărit de milioane de români care se amuzau copios pe seama aventurilor pe care personajele le aveau. Emil Mitrache a avut și el un personaj destul de iubit de către cei din fața micilor ecrane, iar drept dovadă nici în ziua de astăzi, nimeni nu îl poate uita pe Americanu, care după ce s-a retras din lumina reflectoarelor nu a avut deloc un trai bun, ci a fost nevoit să facă sacrificii enorme pentru familia sa, pe care avea responsabilitatea de a o întreține.

Într-un interviu pe care Emil Mitrache l-a acordat de curând a povestit că după ce primul lui copil a venit pe lume, a decis să intre el în concediu de paternitate, ceea ce înseamnă că a stat el acasă, pentru a avea grijă de cel mic, iar în perioada în care a fost liber de contract, nu l-a căutat nimeni. Mai apoi, a decis să se angajez în asigurări și s-a făcut mediator și chiar și acum are biroul lui de mediere. A vrut să mai facă schimbări și s-a orientat către un alt domeniu și s-a făcit ghid.

”În 2009, atunci s-a născut şi primul meu copil şi am decis să intru eu în concediu de paternitate şi am stat acasă. Am fost liber de contract pentru că trei ani cât am stat acasă, nu m-a căutat nimeni. Pe urmă am intrat în asigurări, m-am făcut mediator, chiar şi în prezent am biroul meu de mediere. După aia m-am făcut şi ghid. Nu ştii în ziua de azi câte meserii o să practici în viaţă. Am făcut şi taximetrie de tip Uber vreo două, trei luni, dar mai mult pe timp de noapte lucram.
Între 2006 şi 2008 am avut şi o pizzerie. În momentul în care nu ai niciun venit şi facturile tot vin, trebuie să iei măsuri. Nu m-am dus nicăieri să mă plâng, n-am cerut la nimeni, n-am fost dator la nimeni. Am muncit pentru fiecare ban câştigat. Da, pentru că toată lumea era mirată atunci cum de fac eu Uber. Se pare că imaginea primează în România. Aveam o familie de întreţinut şi copii de crescut”, a declarat Emil Mitrache, pentru fanatik.ro.

Nu îi este rușine să recunoască nici faptul că a practicat taximetrie câteva luni, pe timp de noapte. Între anii 2006-2008, a avut și o pizzerie, dar nu regretă nimic, deoarece trebuia să facă orice sacrificiu pentru a-și întreține familia. Nu a cerut niciodată bani de la oamenii din jurul lui și nici nu a fost dator, ci a muncit mereu pentru fiecare bănuț, iar pentru acest lucru este mândru.


”Să ştii că în comparaţie cum se câştigă astăzi şi la cât munceam, zilnic de la 9 dimineaţa până la 11-12 noaptea, era un câştig decent, nu zic nu. Dar şi munceam pentru banii ăia. Câştigam în jur de 200-250 de dolari maxim pe episod. Norocul nostru a fost că ajunsese să se dea cam patru episoade pe săptămână şi de acolo era un venit mai bun. Problema era că nu munceam 12 luni, vreo patru luni şi ceva era pauză şi trebuia să trăim şi lunile acelea din aceşti bani, să fim cumpătaţi. Puneam mereu bani deoparte pentru că nu aveam zi fixă de salariu. Nu ştiai niodată când primeşti banii şi trebuia să îţi ajungă pentru toate facturile. Am aşteptat câteodată şi două sau trei luni să primim banii, că nu erau”, a a mai povestit el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---