Showbiz

Cristi Borcea, despre relația cu Valentina Pelinel. Cum i-a schimbat viața: „Cea mai bună alegere”

schedule 17 nov. 2023, 13:13

Cristi Borcea, despre relația cu Valentina Pelinel. Cum i-a schimbat viața: „Cea mai bună alegere”
Sursa foto: YouTube TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU

Cristi Borcea a vorbit despre relația cu Valentina Pelinel, în cadrul celui mai recent podcast în care a fost invitat. Consideră că a fi cu ea a fost cea mai bună alegere pe care a făcut-o în viața sa.

Cristi Borcea, despre relația cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au o relație de lungă durată, iar omul de afaceri a vorbit despre povestea lor de iubire cu zâmbetul pe buze, în ciuda faptului că nu le-a fost mereu ușor. La început, a fost important pentru el să se asigure că femeia va fi alături de el și dispusă să facă anumite sacrificii de dragul său, iar pe ea nu a interesat-o nimic în afara relației lor. L-a cucerit așa cum a știut ea mai bine și l-a făcut să creadă că nu putea face o altă alegere.

„I-am spus că dacă este cu mine, s-a terminat. I-am spus că dacă vrea să fie cu mine, că eu îi asigur condiții. I-am spus că nu mai are cum să iasă seara, că eu sunt la pușcărie, ieși maxim cu fetele la prânz, nu seara, fără nunți, botezuri, petreceri (...) A zis că nu o interesează nimic decât să fie cu mine și s-a dovedit că am făcut cea mai bună alegere a vieții mele”, a declarat Cristi Borcea, în podcast-ul lui Viorel Grigoroiu.

Chiar dacă în fostele relații, omul de afaceri a înșelat și nu îi este rușine să spună asta acum, odată ce a intrat în relație cu actuala lui parteneră de viață, lucrurile s-au schimbat în totalitate. Acesta nu i-a greșit niciodată Valentinei Pelinel alături de care se simte împlinit din toate punctele de vedere, fiind vorba din punctul lui de vedere de respect.



Ba chiar, i-a zis acesteia că poate merge în America, având în vedere că el era în spatele gratiilor, pentru că a avut mereu încredere în faptul că ea este aleasa și simte că a făcut alegerea corectă, ba chiar cea mai bună pe care a luat-o în viața. În compania sa, este cel mai fericit și pentru el, la vârsta sa, acesta este singurul lucru care mai contează, fiind recunoscător enorm pentru simplul fapt că a apărut în calea lui și că i-a rămas alături indiferent de situație și indiferent de problemele pe care le aveau, ca orice cuplu.

„Valentina e o femeie corectă, extrem de sinceră și loială. Adică eu i-am dat posibilitatea să se ducă în America (...) E vorba de respect. Eu eram la pușcărie și ea să se ducă la club, chiar dacă era la club cu fetele (...) Mi-a pus capac pentru că mă simt cel mai fericit, cel mai împlinit din toate punctele de vedere și cel mai liniștit”, a mai zis el

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---