Showbiz

Remus Boroiu s-a contrazis în direct cu Cristi Mitrea. Declarații dure despre Survivor România: „Ionuț Iftimoaie era tratat ca un prinț”

schedule 12 apr. 2023, 12:24

Remus Boroiu s-a contrazis în direct cu Cristi Mitrea. Declarații dure despre Survivor România: „Ionuț Iftimoaie era tratat ca un prinț”
Sursa foto: YouTube Catalin Maruta

După eliminarea lui din cadrul emisiunii Survivor România, Remus Boroiu a fost invitat în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, unde s-a contrazis încă din primele minute cu Cristi Mitrea. Acesta nu a fost deloc de acord cu afirmațiile fostului Faimos și nu s-a temut să i-o spună.

Remus Boroiu, declarații dure despre Survivor

Remus Boroiu și-a dorit extrem de tare să participe la Survivor România, dar nu poate nega faptul că a făcut anumite greșeli în concurs, că a avut o stretegie greșită de care și-a dat seama mult prea târziu. Și-a dat seama că într-o asemenea competiție cu pace și dragoste nu merg lucrurile, pentru că fiecare este pe cont propriu și trage pentru marele premiu.

 „Am realizat eu că cu pace, cu zen în suflet și cu dragoste nu merge la Survivor. Și atunci a schimbat băiatul foaia și a început să joace după regulile pe care le-am învățat din mers. Erau niște reguli nescrise, văzând și făcând. Eu nu spuneam și varianta mea. Ei spuneau doar varianta lor. Și fetele erau la jumate și credeau. După aia eu am început să vorbesc și după fetele au început să vină de partea mea.
Asta nu înseamnă că sunt nehotărât, înseamnă că am câștigat respectul și dragostea unor persoane atunci când mi-am dorit chestia asta. La început eu n-am vrut să impresionez pe nimeni explicând cine sunt. Acolo, în Survivor, ai nevoie de CV”, a zis Remus Boroiu, la Pro TV.

Unii dintre colegii lui l-au criticat pentru faptul că se plângea prea mult în concurs, iar Cristi Mitrea și Alexandra Gog au adus lucrul acesta în discuție, la Pro TV. După ce Alexandra a adus în atenția oamenilor faptul că știa unde merge, el nu s-a putut abține să nu își ia apărarea, moment în care a intervenit colegul ei de platou, care a spus că este de acord cu femeia și că fostul Faimos este vinovat, deoarece lasă mereu loc de interpretări.

„Știa unde merge, nu mai era Bali. Ziceai că totul s-a rupt când te-ai accidentat la umăr și foarte mult ai mizat pe această accidentare”, a zis Alexandra Gog.


„Coleguța, eu te-am auzit purtând discuția asta și cu mama mea. Nu ai înțeles nici atunci. Nu ai înțeles nici acum, probabil, că nu ai cum să înțelegi. Hai să-ți spun eu cum stă treaba. Eu, când m-am accidentat, nu am spus nimic nimănui. Pentru că atunci când ești accidentat la Survivor, ești veriga slabă. Nu e nimic de laudă și nu e nimic de pus în față. Iar eu nu am făcut chestia asta pentru că nu mă avantaja pe mine și pentru că nu sunt cretin”, a zis Remus Boroiu.


„Asta ți-o zic așa, să știi că eu sar în apărarea lui coleguța. Vezi că mai vorbim noi mai încolo. Atâta timp cât lași loc de interpretări, e problema ta”, a afirmat și Cristi Mitrea.

Nu i se pare deloc corect felul în care s-a pus problema în cazul lui. Fostul Faimos a ajuns să fie propus pentru eliminare din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta, în timp ce Ionuț Iftimoaie a fost tratat ca un prinț, chiar dacă nici el nu era capabil să intre pe traseu. Crede, într-un fel sau altul, că a fost și greșeala lui cum a procedat, dar este mult prea târziu să repare ceva.

„M-am dus la medic. Medicul mi-a zis, ‘Tu ar trebui să porți chestia asta și să stai o săptămână, minim, deoparte’. Decizia mea a fost să încerc să stau la 1-2 jocuri deoparte, dar nu o să port chestia asta pentru că îmi limitează mișcare și după o să-mi fie greu să-mi revin. Neavând o rană deschisă, toată lumea a uitat a doua zi. 
Ionuț Iftimoaie care avea mâna în ghips și nu juca deloc, era tratat ca un prinț. În sensul că nu era trimis la vot. Toată lumea îl respecta că e accidentat. Și, în același timp, Remus aducea puncte, dar a fost propus la vot tocmai pentru asta. Nu am crezut că trebuie să le pui ghipsul în față ca să creadă. A fost greșeala mea. Am încercat să o remediez. Am înțeles că nu am cum să le explic vreodată. Oricum ai face, în Survivor nu există să ai dreptate”, a mai zis fostul Faimos.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---