Politic Social

Unde au ajuns palmierii plantați de Robert Negoiță la Unirii și scoși de Nicușor Dan. Primarul Sectorului 3: „De-aia am adus, că nu s-a mai văzut”

schedule 17 mai 2023, 10:42

Duelul palmierilor continuă. Robert Negoiță insistă și spune că va planta 300 de arbori exotici în Sectorul 3, chiar și în Piața Unirii, de unde Nicușor Dan, primarul Capitalei, a scos 26, în urmă cu două zile. În urma acțiunii sale, edilul Sectorului 3 a fost amendat cu 10.000 de lei pentru lucrări fără autorizație. După ce i-au fost scoși dn pământ palmierii, Robert Negoiță a transmis că aceștia vor fi replantați la el în sector. Zis și făcut. Iată unde anume au fost repuși arborii. 

Robert Negoiță a replantat, peste noapte, palmierii scoși de Nicușor Dan de la Piața Unirii

La nici o zi după ce Nicușor Dan a scos palmierii plantați de Robert Negoiță, edilul Sectorului 3 le-a găsit alt loc. Primii trei palmieri din cei 26 scoși din pământ din Piața Unirii au fost plantați peste noapte în fața Primăriei Sectorului 3, pe lângă ceilalți 3 măslini care erau deja aici. 

Robert Negoiță insistă asupra ideii și vrea să umple sectorul de arbori exotici. Ba chiar a cumpărat deja 300 și nu exclude să îi ducă înapoi la Unirii. 

„Dacă am zis tot sectorul 3, e sectorul 3!”, a spus, indignat, Robert Negoiță, primar Sector 3. 
„Dacă îi plantează, îi scoatem din nou. Măcar știm cum să facem noi”, a replicat Nicușor Dan, primarul Capitalei.
„Sunt revoltat de fiecare dată cand vad în altă ţară, uite cum sunt, de ce la noi nu sunt? Şi când se întâmplă să fie şi la noi, critică, păi la noi de ce, că la noi nu se potriveste, cine a mai văzut? Pai de-aia am adus că nu s-a mai văzut”, a completat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3. 

Cât au costat palmierii și măslinii

Primarul Negoiță a plătit peste 300.000 de lei pentru palmieri și măslini. Și nu s-a oprit aici. A luat și banani, cactuși, curmali, lămâi, mandarini, portocali și arbori de kumquat. 

„O să vă invit să gustaţi fructe de kumquat. Credeţi-mă că sunt foarte bune. Nu se desface, se mănâncă pur şi simplu aşa”, a declarat, mândru, Robert Negoiță. 

Primăria Sectorului 3 a cumpărat 500 de astfel de plante exotice, iar fiecare a costat, în medie, 60 de euro, a spus edilul.

Supărarea persistă între cei doi primari

Supărarea dintre edilul Sectorului 3, Robert Negoiță, și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, nu pare să treacă prea repede. 

„Lăsaţi-l să doarmă linistit că noi nu trebuie să-l trezim. Eu am trăit cu speranţa că dacă il trezim poate face ceva bun. Eu zic că e un demers gresit să îl trezim. Suntem mai bine cu el dormind. Când se trezeşte nu face nimic bun. Se apucă să tragă de copaci”, RObert Negoiță.
„Nu vreau să adâncesc polemica asta”, Nicușor Dan.
„A ajuns să smulgă copaci din pământ că sunt ilegali? Domne, că-s copacii ilegali? Domne dar să facă la DNA. Adică ar trebui să le dea o formă de arest acestor copaci că umblă ilegal prin acest oraș condus de un tip care e certat și cu frizerul. Serios?”, Robert Negoiță.
„Un gest nelegal a fost sancționat, i-am scos palmierii”, Nicușor Dan. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---