Showbiz

Gabriela Cristea a primit bradul de Crăciun împodobit de un designer. Internauții au desființat-o pe Instagram: „Nu vă dau cu hate, dar este urat rău”

schedule 06 dec. 2023, 09:25

Gabriela Cristea a primit bradul de Crăciun împodobit de un designer. Internauții au desființat-o pe Instagram: „Nu vă dau cu hate, dar este urat rău”
Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a primit bradul de Crăciun împodobit de un designer, iar internauții au desființat-o pe Instagram, spunând printre altele că le-a furat bucuria fiicelor sale de a se bucura de momentul împodobirii lui.

Gabriela Cristea, criticată de internauți din cauza bradului de Crăciun

Gabriela Cristea și familia ei se pregătesc intens pentru sărbătorile de iarnă, iar anul acesta au decis să facă lucrurile puțin diferit, așa că au apelat la un designer pentru a le împodobi bradul. Acesta le-a fost adus acasă gata împodobit, iar momentul a fost surprins pe cameră și postat în mediul online, ceea ce a dus la multe reacții venite din partea celor care o urmăresc.

Vedeta a povestit că a preferat ca anul acesta să lase pe cineva care să se pricepe să îl împodobească în locul lor, ceea ce înseamnă că a scos din buzunar bani grei. Fanii nu s-au putut abține să nu critice alegerea pe care a făcut, spunând clar că nu este cel mai frumos brad de Crăciun și cel mai mult s-au concentrat asupra faptului că le-a luat bucuria copiilor de a-l împodobi alături de părinții lor.

„A venit, a venit! Bradul de Crăciun a ajuns la noi acasă. Anul ăsta am ales să lăsăm un designer să ne facă decorațiunile de sărbători și chiar au ieșit superbe. Ne-a mai lăsat și noua câteva globulețe să punem în pom, ca să ne punem și noi amprenta. Vedeți ce am alea în video. Acum îl așteptăm pe Moș Crăciun!”, a transmis Gabriela Cristea, pe Instagram.

Sursa foto (c): Gabriela Cristea/Instagram

Alții i-au transmis prezentatoarei că a făcut o alegere greșită , nici măcar nu este frumos și nici nu are farmec, dar ea nu a reacționat în niciun fel. Au fost și câteva persoane care au făcut glume pe seama bradului, despre care au zis că este, de fapt, un palmier.

Așadar, conluzia trasă de internauți este că a plătit degeaba designer-ul respectiv, pentru că nu și-a făcut treaba, iar ideea nu a fost deloc una bună, pentru că toată familia ar fi trebuit să își ia o zi pentru a face această activitate împreună, mai ales că fiicele sale s-ar fi bucurat mai mult.

„Sincer, dacă eram în locul vostru nu lăsam un designer să îmi facă bradul. Nu îmi place deloc. Nu vă dau cu hate, dar este urat rău”, „Absolut niciun farmec nu are. Ăsta nu e spiritul Crăciunului, le înveți numai de bine pe fete...”, „Să știi, frumos este să împodobești împreună cu copiii bradul, nu să îl facă un designer”, „Nici bradul nu mai e ce-a fost”, „Palmier, nu brad”, „Unde sunt crengile bradului? Numai brad nu e ăsta”, „Doamne ferește! Așa brad urât nu am văzut.
La noi se umblă cu Capra de Anul Nou, fix așa arată, jur”, „Și cel mai mult le va lipsi fetițelor bucuria acelei amintiri de a împodobi bradul împreună, o colindă pe fundal, și nu să-l aducă cineva gata împodobit”, „Asta nu credeam că o sa existe. Te apreciam ca om, ca femeie, dar fițele în care dă omul cu bani, e aiurea... păi un brad se împodobește cu familia, e un moment special mai ales cu copilașii micuți, dar fiecare cu ideile lui...”,i-au transmis oamenii, în secțiunea de comentarii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---