Showbiz

Cât au plătit Ana Baniciu și Raluka pentru a se întoarce din Israel: „Sunt mulți pelerini acolo”

schedule 10 oct. 2023, 07:38

Cât au plătit Ana Baniciu și Raluka pentru a se întoarce din Israel: „Sunt mulți pelerini acolo”
Sursa foto: Instagram Raluka

Ana Baniciu și Raluka alături de partenerii lor de viață se aflau în Israel în momentul în care a început războiul, pentru a merge la concertul lui Bruno Mars care s-a anulat. Cât au plătit pentru a reveni în țară!

Ana Baniciu, despre prețul biletelor de avion

Ana Baniciu și Raluka au trecut prin clipe de coșmar, la finalul săptămânii trecute. Cele două artiste și partenerii lor ar fi trebuit să se bucure de câteva zile de vacanță departe de casă și de un concert Bruno Mars, care a fost sold-out și pe care mii de oameni îl așteptau cu sufletul la gură, dar nu au mai apucat să o facă, deoarece în dimineața evenimentului, Israelul a fost bombardat dinspre Fâșia Gaza de către gruparea teoristă Hamas.

În zona de sud a țării, oamenii au fost uciși pe stradă sau luați ostatici de la un eveniment de muzică electronică, moment în care s-a instalat panica, iar oamenii nu au dorit altceva decât să își salveze viața izolându-se în buncărele din locuințele lor. La fel au făcut și artistele, care au trăit un real coșmar și care și-au ținut fanii la curent cu tot ceea ce s-a petrecut acolo.

Din primele ore, au început să caute soluții pentru a părăsi țara, deși era foarte periculos, pentru că orice oră în plus conta, iar în cele din urmă, și-au luat biletele de întoarcere și au revenit în siguranță în România. Atât Ana Baniciu, cât și Raluka au povestit prin ce au trecut, iar blondina întrebată fiind cât au costat biletele de avion, a spus că 350 de euro de persoană, ceea ce înseamnă că ea și Edy Kovacs au scos din buzunar 3500 de lei, dar niciun ban nu a mai contat, pentru că tot ceea ce își doreau era să scape de acolo.

Artista este conștientă că sunt multe persoane care nu au bani să se întoarcă, de aceea consideră că pelerinii ar trebui să apeleze la ajutorul autorităților în acest caz.

„Așadar, sunt mulți pelerini acolo care au venit în pelerinaj, evident că au plătit un pachet care conținea și biletul de întoarcere, nu mai au bani să se întoarcă, presupun, aici o să intervină statul și Guvernul României să-i ajute pe oamenii ăștia să se întoarcă. Liniile(...) sunt normale, se plătește, am plătit 350 de euro de persoană, adică 3.500 de lei amândoi, de cuplu, pentru biletul de întoarcere.”, a povestit Ana Baniciu, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---