Showbiz

Ana Baniciu, probleme în aeroport. Oamenii au luat-o la rost imediat: „Am cerut întâietate, pentru că sunt gravidă”

schedule 25 ian. 2024, 07:51

Ana Baniciu, probleme în aeroport. Oamenii au luat-o la rost imediat: „Am cerut întâietate, pentru că sunt gravidă”
Sursa foto: Instagram Ana Baniciu

Ana Baniciu s-a confruntat cu niște probleme serioase în aeroport, din cauza cozilor interminabile. Cum au reacționat oamenii, când a cerut să treacă în față, pentru că este gravidă!

Ana Baniciu, probleme în aeroport

Ana Baniciu a făcut marele anunț că este însărcinată pentru prima oară, în urmă cu doar câteva zile. Nimic nu se compară cu bucuria de a deveni părinte pentru prima oară, din punctul ei de vedere. Artista nu a ținut secret nici sexul copilului, fiind extrem de fericită că va aduce pe lume un băiat, așa cum a visat mereu, dar nu a negat nici faptul că pe viitor își mai dorește o fată.

Acum, ea se bucură de fiecare zi din viața alături de soțul ei, Edy Kovacs, doar că viața sa nu este una lipsită de probleme și le-a vorbit fanilor din mediul online despre o întâmplare de care a avut parte în aeroport, în timp ce ea și partenerul ei stăteau la niște cozi interminabile. Stând în picioare minute în șir, blondina a șimțit că nu mai poate și că i se face rău, cerând astfel întâietate pe motiv că este gravidă.

"Suntem tot aici. N-am decolat că nu se poate. De ce? Nu știm.
Avem un noroc la vacanțe... Ultima dată am fost în război. După trei ore de stat aici, în avion, cică plecăm. Am stat doar trei ore.", a zis ea, pe Instagram.

Vacanța lor nu a început deloc bine, pentru că zborul lor a avut și o întârziere de trei ore, iar ceea ce a deranjat-o și mai tare a fost reacția oamenilor care nu au fost deloc de acord ca ea să treacă în față, deși este însărcinată, fiind de părere că ar fi trebuit să stea la coadă ca orice om normal. Bineînțeles, Ana Baniciu le-a povestit celor care o urmăresc pe Instagram prin ce a fost nevoită să treacă, atrăgând în felul acesta și mai multe cometarii negative din partea persoanelor care nu credeau că avea un motiv întemeiat să meargă în fața celorlalți.

"Am cedat într-un final și am făcut ce nu făcusem până acum în cele 5 luni de sarcină. Am cerut întâietate pentru că sunt gravidă și deja simțeam că mi se face rău, moment în care s-au dezlănțuit ceva oameni că nu e corect, că trebuie să le cer lor voie, că ei nu sunt de acord să mă lase. Cu una dintre doamne m-am întâlnit și în zborul ăsta și abia aștept să mă ridic să merg la baie și să o felicit pentru reacție. Hai să ajungem cu bine.", a mai povestit Ana Baniciu.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---