Showbiz

Cum și-ar dori Ana Baniciu să îl cheme pe fiul ei: „Multe nume ce ne plac sunt deja luate”

schedule 16 ian. 2024, 07:33

Cum și-ar dori Ana Baniciu să îl cheme pe fiul ei: „Multe nume ce ne plac sunt deja luate”
Sursa foto: Instagram Ana Baniciu

Ana Baniciu s-a gândit la numele pe care i-ar plăcea să îl poarte fiul ei. Artista s-a văzut mereu mamă de băiat, dar nu neagă că și-ar dori și o fetiță.

Ana Baniciu, despre numele pe care i-ar plăcea să-l poarte fiul ei

Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt în culmea fericirii. Cei doi soți vor deveni părinți pentru prima dată anul acesta și sunt nerăbdători să își strângă pentru prima dată copilul în brațe. Artista a ținut sarcina ascunsă timp de patru luni, iar când a dat vestea cea mare pe rețelele sociale, reacțiile oamenilor nu au întârziat nici ele să apară. Blondina a strâns mii de aprecieri și sute de comentarii, oamenii bucurându-se enorm pentru reușita sa.

Are foarte mari emoții pentru ceea ce urmează și este conștientă că în viața lor vor avea loc multe schimbări, dar sunt gata pentru tot ceea ce le va rezerva viitorul. Cel mai important pentru ea este faptul că are mare parte de susținere din partea partenerului ei de viață, care are grijă să nu depună prea mult efort la fel cum se întâmpla înainte să rămână însărcinată.

De asemenea, Ana Baniciu a povestit și care este numele pe care i-ar plăcea să îl poarte fiul ei. Vedeta ar vrea ca băiatul ei să se numească Aris sau măcar ca numele lui să înceapă cu litera „A”, dar Edy Kovacs nu știe acest lucru. Cei doi au vorbit și despre acest aspect, dar multe dintre nume sunt deja luate, așa că decizia nu este una finală.



„ Nu, dacă aveți idei, vă rog frumos. Nu știu încă, nu ne-am gândit. Mie îmi place Aris foarte mult, Edy nu știe. Multe nume ce ne plac sunt deja luate. O să vedem. Mie mi-ar plăcea să fie un nume care să înceapă tot cu "A", mi-a plăcut numele meu. ”, a declarat Ana Baniciu, pentru spynews.ro.

Deși a simțit mereu că va deveni mamă de băiat, Ana Baniciu își dorește și o fetiță pe viitor și crede că va reuși lucrul acesta.

„Am știut toată viața mea că o să fiu mamă de băiat, mi-am dorit din suflet. La Edy nici nu există varianta cealaltă. Când a confirmat doamna doctor el a fost cel mai fericit. O să facem și o fată, în orice caz.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---