Showbiz

Dorian Popa, adevăratul motiv pentru care nu consumă niciodată băuturi alcoolice: "Nu beau, din cauza faptului că...”

schedule 08 dec. 2023, 07:51

Dorian Popa, adevăratul motiv pentru care nu consumă niciodată băuturi alcoolice: "Nu beau, din cauza faptului că...”
Sursa foto: YouTube Micutzu Stand-up Official

După ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan, Dorian Popa a declarat că în ciuda acestei întâmplări nefericite, el nu consumă niciodată alcool. Iată care este adevăratul motiv!

De ce nu consumă Dorian Popa niciodată alcool

Dorian Popa nu trece printr-o perioadă a vieții sale, după ce în luna octombrie a acestui an, vloggerul a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Acesta a păstrat o vreme tăcerea, iar după venirea rezultatelor, a făcut un video pa canalul său de YouTube în care a povestit cum au stat de fapt lucrurile, fără a încerca, după cum chiar el a afirmat, să se scuze în vreun fel anume.

I-a rugat pe cei care îl urmăresc să nu îl ia drept model de data aceasta, pentru că nu a procedat deloc corect urcându-se la volan chiar și pentru câteva minute, conștient că substanța ar fi putut să rămână în sânge. Ei bine, acesta a fost oprit de un echipaj de poliție, iar acum suportă consecințele faptelor sale de care nu este mândru și despre care a mai discutat și în podcast-ul moderat de Micutzu.

În cadrul aceluiași podcast, a mai vorbit și pe marginea altor subiecte de interes pentru miile sale de fani și a simțit nevoia să spună și că el nu consumă și nu a consumat niciodată băuturi alcoolice, fie că se urca sau nu la volan. De ce? Ei bine, pentru că a văzut în familie că alcoolul nu face bine, tatăl lui venind foarte des beat acasă și provocând certuri la care și el copil fiind nu ar fi trebuit nicodată să asiste.

Dorian Popa încearcă să se mențină pe linia de plutire, a lansat chiar și o piesă în care își spune oful și speră că persoanele din jurul lui vor reuși să învețe ceva din greșelile tare.

"Alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră.", a zis Dorian Popa, în acel podcast.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---