Showbiz

Dorian Popa, nevoit să își schimbe buletinul după ce a fost postat pe Threads. Ce i-a avertizat pe internauți: „Nu vreau să fac rău”

schedule 29 dec. 2023, 07:56

Dorian Popa, nevoit să își schimbe buletinul după ce a fost postat pe Threads. Ce i-a avertizat pe internauți: „Nu vreau să fac rău”
Sursa foto: YouTube Threads

Dorian Popa a fost nevoit să își schimbe buletinul, după ce a o imagine cu actul său de identitate a fost postată pe Threads. Ce i-a avertizat pe internauții care au făcut acest gest!

Dorian Popa, nevoit să își schimbe buletinul

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi din țară, care de ani postează zilnic pe YouTube și care deja peste 2 milioane de subscriberi. El își ține fanii la curent cu tot ceea ce face fie că este vorba despre lucruri bune și frumoase, fie că este vorba despre unele situate la polul opus.

Recent, artistul le-a dezvăluit celor care îl urmăresc întâmplarea nefericită de care a avut parte, la doar câteva zile după ce aplicația Threads a fost disponibilă și în România. Câteva persoane care aveau o poză cu buletinul său au postat-o pe această platformă, moment în care foarte multe persoane s-au folosit de acest lucru și și-au făcut tot felul de conturi în anumite aplicații și pe mai multe site-uri, Dorian Popa fiind în felul acesta nevoit să îl schimbe, dar nu înainte de a trage uin semnal de alarmă.

El a spus că nu este deloc normal ca lucrurile să se întâmple în felul acesta, indiferent despre cine ar fi vorba și chiar dacă nu vrea să facă rău nimănui, vinovații după părerea sa trebuie să plătească în acest caz. El a strâns dovezi, i le-a trimis avocatului său urmând ca persoanele care au postat acele poze să fie sancționate în cele din urmă pentru gestul pe care l-au făcut.

Nu este singura persoană care a trecut prin această situație, tocmai de aceea speră ca declarațiile sale să îi ajute pe oameni să înțeleagă faptul că nu este în regulă cum au procedat și să se oprească din a o mai face pe viitor, pentru că pot avea de suferit.

Nu vă mai jucați cu lucurile astea pentru că nu este normal. Unii dintre noi am luat-o ranza rău de tot, deci este foarte periculos să te joci cu postarea actelor de identitate. Eu nu vreau să fac rău, nu mi-a plăcut niciodată să fac rău, nu vreau decât să mă apăr, atât timp cât buletinul meu este pe tot internetul. A trebuit să fac niște capturi de ecran, i le-am trimis lui Dragoș, avocatul meu, iar el probabil se va ocupa din punct de vedere juridic, dar este foarte periculos să faceți chestia asta.
Eu îmi schimb buletinul săptămâna viitoare, el a mai fost postat acum câteva luni, am crezut că este ok, dar fac acest story că poate vă liniștiți și vă băgați mințișoarele în cap. Nu vă jucați cu buletinul meu pentru că nu este normal.”, a declarat Dorian Popa, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---