Showbiz

Ilinca Vandici, primul Crăciun fără Andrei Neacșu. Ce va face prezentatoarea de sărbători

schedule 28 nov. 2023, 12:41

Ilinca Vandici, primul Crăciun fără Andrei Neacșu. Ce va face prezentatoarea de sărbători
Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici va avea parte de primul Crăciun fără Andrei Neacșu. Unde își va petrece prezentatoarea de la Kanal D sărbătorile de iarnă și care sunt planurile ei.

Ilinca Vandici, primul Crăciun fără Andrei Neacșu

Ilinca Vandici a avut un an foarte greu, după ce a divorțat de fostul ei partener de viață, astfel că acestea vor fi primele sărbători de iarnă pe care le va petrece fără el. Vedeta nu este în cea mai bună formă, dar a încercat să rămână o femeie puternică de dragul fiului pe care îl au împreună și care are nevoie de toată susținerea sa, indiferent de situație. Pentru Zian, îndrăgita prezentatoare este în stare de orice, el fiind pe primul loc în viața sa.

În ceea ce privește sărbătorile de iarnă și primele fără fostul soț, Ilinca Vandici a oferit un interviu în care a povestit că de Crăciun nu va pleca din țară, iar de Anul Nou va fi la Palatul Parlamentului, pentru că va munci în noaptea dintre ani. După aceea, își va lua câteva zile libere și va pleca într-o vacanță care este deja plănuită și de care este nerăbdătoare să se bucure așa cum se cuvine.

Nu a precizat, cu toate acestea, dacă va merge alături de copilul ei sau dacă de una singură, dar cert este că nu vrea decât să se distreze și să se bucure de soare.



„ De Crăciun rămân, de Revelion o să fiu tot la Palatul Parlamentului, pentru că o să muncesc în noaptea dintre ani. Iar după asta, o să plec la mare și la soare, da, abia aștept. Am o mică vacanță deja plănuită.”, a declarat Ilinca Vandici, pentru cancan.ro.

Având în vedere că Revelionul îl va petrece pe scenă, a fost întrebată dacă mai are emoții când se întâmplă lucrul acesta, iar ea a recunoscut că întotdeauna, dar consideră că emoțiile pe care le are sunt unele constructive.

 Întotdeauna. Ăsta-i interviu fulger, îmi place. Întotdeauna am emoții și sunt constructive. Și întotdeauna emoția este foarte importantă, pentru că e cea care ne face să trăim, să vibrăm și să fim oameni până la urmă. Așa că nu vreau să plece niciodată din mine, să rămână acolo și să mă însoțească peste tot.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---