Showbiz

Care este greșeala pe care Ilinca Vandici a făcut-o mulți ani. Dezvăluiri emoționante: „Nu am fost crescută în spiritul ăsta”

schedule 07 sept. 2023, 14:03

Care este greșeala pe care Ilinca Vandici a făcut-o mulți ani. Dezvăluiri emoționante: „Nu am fost crescută în spiritul ăsta”
Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a povestit, într-un interviu acordat recent, care este greșeala pe care a făcut timp de mai mulți ani și, de asemenea, cum a reușit să o remedieze. Iată ce a zis îndrăgita prezentatoare de la Kanal D!

Ce greșeală a făcut llinca Vandici în mod repetat

Ilinca Vandici se află pe lista celor mai iubite prezentatoare de la noi din țară și chiar dacă viața ei s-a schimbat în totalitate în ultimii ani, nu neagă faptul că are și ea greșelile sale pe care le-a făcut și pe care le regretă. La momentul actual, are mare încredere în ea, se iubește așa cum este și are mare grijă ca aparițiile sale să fie unele impecabile, dar nu a fost mereu așa, iar despre acest aspect a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat.

În trecut, mamele nu știau să își educe fetele astfel încât acestea să crească având o mare încredere în ele, tocmai de aceea, Ilinca Vandici a avut foarte mari probleme la acest capitol. Prezentatoarea de la Kanal D nu a știut mulți ani din viața ei să primească niște simple complimente fie că veneau din partea femeilor, fie din partea bărbaților. Acest lucru se întâmpla din cauza faptului că nu avea deloc încredere în ea, pierzând astfel multă energie. Pur și simplu, nu știa cum să reacționeze în clipa în care cineva îi adresa cuvinte frumoase, nefiind conștientă de valorile sale.

A fost nevoie de ani buni, ca llinca Vandici să rezolve aceste probleme, iar acum i se umple inima de bucurie, când aude cuvinte frumoase, reacția ei fiind mereu una cât se poatre de sinceră. Având în vedere modul în care a fost crescută, știe că dacă o persoană nu muncește la ea și nu își cunoaște defectele și nu este capabilă să își recunoască greșelile, nu va știi niciodată cine este cu adevărat.



Se bucură că acele momente au trecut și acum știe cine este, primește foarte ușor complimente și, nu în ultimul rând, își cunoaște valorile.

“Au fost foarte mulți ani din viața mea în care nu am știut să primesc complimente. A fost foarte multă emoție și energie pe care am pierdut-o de-a lungul vieții mele pe care nu am știut să accept complimente, nu am știut cum să reacționez. Eu, mulți ani de zile am avut probleme cu încrederea în mine, nu conștientizam că sunt o femeie frumoasă. Știam că sunt o femeie drăguță, simpatică și cam atât. Așadar, mulți ani nu am știut să primesc complimente. De câțiva ani de zile am învățat și mi se umple sufletul de energie și bucurie, iar reacția este una cât se poate de sinceră. Nu am avut frustrări sau complexe foarte mari, de care să pot povesti acum, însă nu am crescut în spiritul ăsta, de a sta toată ziua în oglindă sau de a mi se spune încontinuu de către familie că sunt superbă.
La noi a fost totul pragmatic, cumva, ca în armată, lucru pe care îl apreciez și îmi este de super mare folos. M-am descurcat singură, am făcut față în situații dificile. Nu am fost crescută în spiritul ăsta și atunci, nici eu nu puteam să mă văd real, așa cum sunt eu, în oglindă. Dacă nu muncești la tine, dacă nu îți recunoști defectele, greșelile, n-ai de unde să știi cine ești cu adevărat. Sunt în punctul în care am început să știu cine sunt, îmi cunosc valorile, mă bucur de ele și pot să primesc cu brațele deschise complimente și lucrez și cu aceste frustrări sau momente dificile”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---