Showbiz

Care este concurenta de la America Express care doarme machiată. Soția lui Puya a dat-o de gol

schedule 03 feb. 2023, 12:03

Care este concurenta de la America Express care doarme machiată. Soția lui Puya a dat-o de gol

Una dintre concurentele de la America Express își dorește să fie mereu ca scoasă din cutie, motiv pentru care ori se trezește cu mult înainte celorlalți pentru a avea timp să se pregătească, ori doarme machiată, iar acest lucru a fost observat de către ceilalți concurenți. Deși au preferat să nu vorbească pe marginea acestui subiect, partenera de viață a lui Puya nu s-a mai putut abține într-una dintre edițiile de săptămâna aceasta.

Ce concurentă de la America Express doarme machiată

America Express este o competiție grea și nimeni nu pune la îndoială lucrul acesta, mai ales în acest sezon care s-a filmat în cele mai periculoase carteluri din Mexic; unde oamenii fie erau uciși în plină stradă, fie răpiți sau terorizați. Concurenții au trecut prin clipe de coșmar, iar mulți dintre ei au uitat chiar și de prezența camerelor de filmat, s-au comportat natural și nu au mai ținut cont în mod special de imaginea lor, dar nu este cazul tuturor.

Două dintre concurentele emisiunii de kla Antena 1 sunt foarte preocupate de modul în care arată și încearcă să afișeze o imagine cât mai îngrijită, ceea ce le avantajează într-o oarecare măsură, din punctul multora de vedere. Melinda, partenera de viață a lui Puya, a fost și ea surprinsă de modul în care acestea se descurcă în timpul probelor, dar mai ales de faptul că reușesc să ajungă printre primii deși, poate, pleacă ele ultimele în cursă.

Sursa foto (c): America Express/Facebook

După ce a analizat situația, a ajuns la concluzia că fac repede autostopul, datorită faptului că sunt două femei frumoase, care au firme și care sunt mereu machiate, iar despre fosta parteneră de viață a lui George Burcea a afirmat că doarme machiată, de dragul de a arăta bine, încă de la primele ore ale dimineții, când se trezesc pentru a începe ziua de filmare. Același lucru l-a spus și Bie Adam, dar cu alte cuvinte, nici pentru ea nefiind clar cum reușesc să ajungă atât de repede la Irina Fodor.

„Sunt două femei, cu sâni. Antoneasca are de se văd la 15 cartiere, cealaltă la fel. Blonde amândouă, rujate, machiate, Andreea (Bălan – n.r.) doarme machiată. Le ajută asta, ne-au depășit”, a zis Melinda, la America Express.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---