Showbiz

Cât câștigă Alexia Eram lunar. Concurenta de la America Express are un salariu mare: „Tot timpul sunt la birou”

schedule 06 dec. 2023, 12:37

Cât câștigă Alexia Eram lunar. Concurenta de la America Express are un salariu mare: „Tot timpul sunt la birou”
Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Alexia Eram a spus care este suma care îi intră în conturi lună de lună. Iată ce salariu are fiica Andreei Esca și cu ce se ocupă în prezent.

Ce salariu are Alexia Eram

Alexia Eram are parte de foarte multă atenție, după de a acceptat să fie concurentă în cadrul emisiunii America Express. Le-a cucerit inimile telespectatorilor, încă din prima ediție, în ciuda faptului că mulți credeau despre ea că este un copil de bani gata, care nu va face față tuturor provocărilor din concurs. Spre surprinderea lor, ea și fratele său formează una dintre cele mai puternice și ambițioase echipe din emisiune, iar asta le-a adus multe cuvinte de laudă din partea oamenilor din jur.

Odată cu terminarea filmărilor pentru competiția de la Antena 1, fiica Andreei Esca s-a întors la viața sa obișnuită, iar recent a oferit un interviu sincer, în cadrul căruia a oferit răspuns mai multor întrebări pe care le-a primit des de-a lungul timpului.

Ei bine, una dintre cele mai mari curiozități pe care le aveau fanii ei este cea legată de câți bani câștigă lunar, iar concurenta de la America Express nu a evitat răspunsul. Aceasta a zis că salariul ei este de 2500 de euro pe lună, ea începând sp lucreze pentru revista A List în urmă cu câțiva ani, când avea anumite rubrici. Acum, deși nu se mai ocupă personal de aceste lucru, petrece foarte mult timp la birou și îi ajută pe ceilalți cu idei pe partea de marketing, acest lucru ocupându-i și o mare parte din timp.



Pe lângă toate acestea, ea se concentrează și pe proiectele sale personale, care vor să îi iasă ca la carte și care, de asemenea, necesită timp.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul. Nici eu nu știu salariul mamei. Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo.”, a declarat Alexia Eram, pentru „Drive in with Andrei Niculae”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---