Showbiz

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat America Express: „N-am simțit așa ceva în viața mea”

schedule 28 dec. 2023, 07:26

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat America Express și au plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, câștigătoarele America Express

Ieri, 27 decembrie 2023, a avut loc marea finală a emisiunii America Express. Cele două echipe care au luptat pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro au fost cele formate din Aris și Alexia Eram și Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Toți au avut parte de cele mai mari provocări și și-au depășit limitele în cadrul competiției, dar numai una dintre echipe s-a bucurat de trofeu, la final, iar aceea a fost cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, în ciuda faptului că oamenii au pariat pe copiii Andreei Esca. A fost un moment special pentru influncerițe și nici măcar lor nu le-a venit să creadă că au reușit, ziua finalei fiind una în care au trecut prin toate stările și în care au dat tot ceea ce au avut ele mai bun.

Nici măcar în momentul în care au avut marele premiu în mâini nu li se părea real tot ce trăiau, dar s-au bucurat enorm să vadă că toate eforturile depuse pe „Drumul Soarelui” nu au fost în zadar.

„Ciupește-mă! Mă jur că visez! E un vis, nu pot să cred! Eram transfigurate. Momentul ăsta o să-l iau cu mine toată viața mea. Deci n-am simțit așa ceva în viața mea! Era ireal! Mă uitam în jurul meu și nu înțelegeam. Sânziana era la fel de confuză ca mine”, a mărturisit Laura Giurcanu, în marea finală.

Cu ochii în lacrimi, ambele au declarat că nu înțelegeau ce li se întâmpla, deși s-au pus în postura de câștigătoare de câteva ori. Niciuna nu s-a gândit că momentul va fi atât de intens precum a fost de fapt și nu vor uita niciodată tot ce au trăit în America Express una alături de cealaltă.

”Ne-am imaginat de atâtea ori, ne-am pus în postura asta, ne-am gândit că poate să fie momentul ăsta. Nu a fost deloc așa cum credeam noi. A fost ireal! Nu poți să explici, ți se pare că ești un zburător. Nu există niciun sentiment. Am trecut prin tot și am ajuns aici!”, a zis Sânziana Negru la rândul ei.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---