Showbiz

Ilinca Vandici, părere sinceră despre concurentele de la "Bravo, ai stil!". Ce a însemnat pentru ea acest sezon: „Mi se pare că toate au...”

schedule 29 aug. 2023, 07:38

Ilinca Vandici, părere sinceră despre concurentele de la "Bravo, ai stil!". Ce a însemnat pentru ea acest sezon: „Mi se pare că toate au...”
Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a dat câteva declarațiile sincere despre ce a însemnat pentru ea "Bravo, ai stil!" sezonul 8, dar și despre concurentele care au luptat pentru marele premiu. Iată ce a zis prezentatoarea emisiunii de la Kanal D.

Ilinca Vandici, despre sezonul 8 de "Bravo, ai stil!"

Cel de-al optulea sezon al emisiunii "Bravo, ai stil!" a ajuns la final zilele acestea, când a fost desemnată și câștigătoarea. Concurenta care a plecat acasă cu marele premiu a fost nimeni alta decât Alexandra, despre care internauții cred că nu merita titlul de „cea mai stilată femeie din România”. Ei bine, având în vedere că emisiunea s-a terminat, Ilinca Vandici a vorbit și ea despre ceea ce a însemnat pentru ea acest sezon, dar și-a dat cu părerea și despre concurentele care au muncit din greu și care și-au dorit să câștige.

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a zis că "Bravo, ai stil!" sezonul 8 a însemnat pentru ea multă emoție, evoluție, dar și redescoperire. Consideră că juriul a avut o energie frumoasă de fiecare dată, iar concurentele au avut și ele niște caractere superbe.

"Evoluție cred, redescoperire, reașezare cumva, multă emoție. Caractere superbe în ceea ce le privește pe concurente, energia aceasta frumoasă a juriului care mă încântă și mă umple așa de frumos de fiecare dată, muncă și satisfacții enorme", a declarat Ilinca Vandici, pentru wowbiz.ro.



În ceea ce le privește pe fete, declarațiile sale nu s-au oprit aici. Vedeta a spus că au fost foarte bune concurentele și că deși toate au dat ceea ce au avut mai bun, decizia finală a stat în mâna telespectatorilor și în voturile pe care acestea le-au acordat. Mai mult de atât, Ilinca Vandici a precizat că ea nu a avut preferate niciodată și nu a fost cazul nici de data aceasta, dar a rezonat cu fiecare în parte. Toate au muncit și au demonstrat că au un stil bine definit, după părerea sa și este convinsă că toate au plecat de acolo cu multe amintiri pe care le vor păstra pentru totdeauna.

"Bune fetele, foarte bune! Sunt, zic eu, dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon și cred că fiecare merită să câștige, însă doar cei de acasă au această putere și au avut-o în fiecare sezon, de a-și vota concurenta preferată și de a alege și în acest sezon care este cea mai stilată femeie din România.
Eu nu am preferate, nu am avut niciodată. Bineînțeles că rezonez cu fetele, dar rezonez cu fiecare în parte și nu este în mine treaba asta de a avea o afinitate mai mult pentru una sau pentru alta. Mi se pare că toate au muncit enorm, au un stil foarte bine definit, s-au dezvoltat foarte mult în toată perioada asta (…) Sunt convinsă că vor pleca de aici cu niște amintiri superbe, care le vor însoți pe tot parcursul vieții", a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---