Business

Cu ce bancheri te întâlnești la Future Banking Summit 2023

schedule 25 sept. 2023, 14:07

Cu ce bancheri te întâlnești la Future Banking Summit 2023

La începutul acestui an, discutam cu Anca Anca Petcu, Chief Operations Officer la First Bank despre provocările din sistemul bancar și care sunt așteptările.

Anca se ocupă de managementul schimbării la First Bank, o arie de mare complexitate, cu multe ramificații, mai ales în sistemul financiar.

Când am întrebat-o ce presupune această arie strategică, Anca a menționat că „că vorbim de bani, de resurse, de inițiative de transformare. Îți schimbi modul în care faci business, afectezi chiar interacțiunea cu clientul și întotdeauna ne dorim ca asta să se întâmple într-un mod pozitiv.”

Continuând, oficialul instituției financiare a spus că, dacă ne uităm la orice bancă, ar trebui să existe cam trei zone în această direcție a schimbării.

„Discutăm de inițiative de schimbare, care sunt din aria dezvoltării businessului. Aici, de obicei, găsim și partea de digitalizare, ele vin cumva în mână în mână. După aceea, băncile au o mulțime de aplicații. Mentenanța acestor aplicații este și ea o direcție de acțiune. Adică, nu trebuie să ne gândim doar la a produce aplicații noi, ci și la mentenanța și îmbunătățirea continuă a celor existente. Nu ai făcut o aplicație, ai pus-o în producție și așa a rămas. Am dori, dar nu se întâmplă. Deci, e nevoie de foarte multă schimbare. Există, întotdeauna, în industriile reglementate, și partea de regulatory projects, care sunt extrem de importante. Acestea pot atinge foarte multe dimensiuni ale businessului și, evident, au prioritate. Și aici, de obicei, sunt termene foarte strânse. Ele se întâmplă în același timp și de aici vine complexitatea.”

Despre schimbarea și transformarea din sistemul financiar vor vorbi și bancherii prezenți la Future Banking Summit 2023, care are loc la Brașov, între 18 și 19 octombrie, la hotelul Qosmo.

Participați la această ediție, care a devenit un digital banking retreat, pentru a înțelege direcțiile abordate și tendințele care se manifestă în în acest sector, care au implicații pe termen lung.

Future Banking Summit este un eveniment hibrid, fizic pentru participanții care ajung la Brașov și online pentru cei care nu pot veni. Sunt așteptați peste 40 de vorbitori renumiți, din România și din străinătate.

Conferința va fi transmisă online pe canalele de socializare ale Future Banking și în platforma IC Events, soluție dezvoltată de InternetCorp.

De ce să vii la Future Banking Summit?

Alături de Anca Petcu, Chief Operations Officer în cadrul First Bank, și alți bancheri importanți au răspuns invitației noastre și se vor afla alături de noi la Brașov.

Cine sunt bancherii confirmați până în acest moment:

Csaba Balint – Membru în Cosiliul deAdministrație al Băncii Naționale a României

Eleni Skoura – Head of Retail Banking, ING Bank Romania

Antoaneta Curteanu – Head of Retail Banking, UniCredit Bank Romania

Bogdan Popa – Vicepresident, Operations & Technology, Raiffeisen Bank

Mugur Podaru – Director Direcția Operațiuni la Distanță, CEC Bank

Roxana Petria – Tribe Lead Customer Engagement Retail Banking, ING Bank Romania

Alina Iacomi – Tribe Lead Digital, ING Bank Romania

Dorian Petrovici – Coordinating Manager Retail Cards, Projects & Data Analysis, Banca Transilvania

Ionuț Horătău – Expert, Banca Națională a României

Participați pentru a avea posibilitatea să discutați cu bancherii prezenți la Future Banking Summit despre ce crezi că urmează în industria financiară.

+

Pentru a participa la eveniment, trebuie să vă înregistrați pe site-ul Future Banking Summit. Există și pachete VIP pentru cei care doresc să profite de experiența completă a digital banking retreat-ului din acest an.

Uitați-vă pe site, puteți să cumpărați bilete foarte ușor și veniți la Brașov!

+

Future Banking Summit este un eveniment Future Banking și realizat cu sprijinul:

  • Main Partner: ING Bank România
  • Gold Partner: Mastercard, Raiffeisen Bank, InfoCert, Temenos, LexisNexis, Evotrust, First Bank
  • Silver Partners: IDnow, Inform, Namirial, Fortech Investments, CEC Bank, tbi bank, Fort, 123 Credit, Creatio, Argon Solutions, UniCredit Bank, BCR, Filip & Company, certSign, Banca Transilvania, Schonherr
  • Evenimentul beneficiază și de sprijinul Autonom și Imod Flowers.
  • Parteneri media: Smark, IQAds și Financial Intelligence.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---