Showbiz

Dan Badea, declarații neașteptate după nouă ani de la divorț. Ce a spus despre căsnicia cu Lora: „Să nu uităm că toate fetele...”

schedule 03 oct. 2023, 11:35

Dan Badea, declarații neașteptate după nouă ani de la divorț. Ce a spus despre căsnicia cu Lora: „Să nu uităm că toate fetele...”
Sursa foto: Instagram Dan Badea

Dan Badea a făcut câteva declarații neașteptate după nouă ani de la divorțul de Lora. Ce a contat, de fapt, în relația celor doi.

Dan Badea, despre căsnicia cu Lora

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lora și Dan Badea au fost căsătoriți, în urmă cu mai bine de nouă ani. De asemenea, chiar ea a povestit la un moment dat faptul că nu s-a căsătorit din iubire cu comediantul, ci au fost alte lucruri la mijloc. Vedeta trecea printr-o perioadă extrem de grea, din cauza unui bărbat pe care l-a iubit și care a lăsat-o fără nimic, suferind la vremea respectivă șocul vieții sale.

Cântăreața s-a trezit fără logodnic și fără bunuri materiale și a fost foarte simplu să ia o decizie nepotrivită care avea să îi schimbe viața. Astfel, după doar luni de relație, a acceptat să se mărite cu Dan Badea, în ciuda faptului că nu avea sentimente pentru el. A sperat că iubirea va veni cu timpul, așa cum îi spuneau oamenii din jurul ei, doar că lucrul acesta nu s-a întâmplat, iar ea ajunsese să se bucure de faptul că se înțelegeau și că se putea ocupa în liniște de cariera sa. Nu a realizat pe moment, dar odată cu trecerea timpului a plătit un preț mult mai mare, căsnicia afectând-o pe toate planurile.

„Eu am fost sfătuită de asistentul care mi-a pus o perfuzie, după un teribil șoc emoțional, să merg și să mă vadă un doctor prieten cu el, care în acel moment era la spitalul de psihiatrie. Când am ajuns în față și am văzut ce fel de oameni, cu ce fel de suferințe intră acolo, pur și simplu m-am trezit. Eu am clacat când m-am trezit fără logodnic, fără casă, fără bani și fără un plan.
Am ajuns la cel mai jos nivel, pentru că am iubit un om de o cruzime șocantă pentru mine. Pe fondul ăla, am făcut următoarea și mai mare greșeală. Am crezut în prietenia sinceră a unui bărbat și, după două luni, am acceptat să îi fiu soție, deși știam amândoi că nu sunt îndrăgostită. Eram atât de fericită că sunt vie și că cineva vrea să îmi fie bine, încât am crezut când mi s-a spus că iubirea vine în timp. M-am bucurat că aveam înțelegere și mă puteam ocupa de cariera mea. Dar m-a costat asta pe toate planurile, am plătit un preț și mai mare”, a declarat Lora acum ceva timp, pentru viva.ro.

Au trecut deja nouă ani de când aceștia au luat-o fiecare pe drumul lui, iar la momentul actual, Lora are o relație sănătoasă și este foarte fericită. Dan Badea a dat câteva declarații despre perioada în care au format un cuplu și a menționat că umorul a avut un rol foarte important acolo până într-un punct, în care niciunul nu a mai avut puterea să râdă.

„Umorul în viață e foarte important, să nu uităm că toate fetele, când sunt întrebate, zic că vor soți veseli. Deci, plecând de aici, înseamnă că e foarte important. În prima căsnicie (n.r.- cu solista Lora) a fost important umorul. S-a râs, da, până la un punct și apoi nu s-a mai râs”, a declarat Dan Badea, pentru playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---