Showbiz

Lora, noi declarații despre nunta cu Ionuț Ghenu: „Mă tem că se vor supăra niște oameni”

schedule 13 iun. 2023, 12:11

Lora, noi declarații despre nunta cu Ionuț Ghenu: „Mă tem că se vor supăra niște oameni”
Sursa foto: Instagram Lora

Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc pentru una dintre cele mai frumoase și importante zile din viața lor și anume cea în care își vor uni destinele. De curând, blondina a dat detaliile pe care toată lumea le aștepta despre nuntă. Iată ce a povestit!

Lora, noi declarații despre nuntă

Lora și Ionuț Ghenu au ani buni de relație. Cei doi se înțeleg de minune, au o viață frumoasă, iar multă lume s-a întrebat când vor fi prepătiți să își ducă relația la un alt nivel și se pare că vor mai aștepta o vreme, mai ales că sora lui a făcut recent cununia religioasă, iar ei nu își doresc să se grăbească sub nicio formă. Cântăreața simte că a venit vremea să se mărite, pentru ca mai apoi să poată deveni nașă de cununie religioasă.

„Urmează, atât pot să vă spun. Trebuie să le împăcăm pe toate pur și simplu. Acum pentru că Andreea (n.r. sora lui Ionuț Ghenu) s-a căsătorit civil, cumva nu ne grăbim foarte tare, adică nu avem chestia asta. Dar cumva mă simt, trebuie să mă mărit ca să fiu nașă de cununie religioasă. Noi deja am nășit un cuplu, dar a fost Starea Civilă și atunci pentru cununia religioasă clar va trebui să fim și noi căsătoriți, nu?”, a declarat Lora, pentru playtech.ro.

Astfel, oamenii au fost curioși să afle când vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața altarului, dar ei nu au putut da o asemenea informație, pentru că niciunul dintre ei nu o deține. Planul era ca aceasta să se desfășoare în 2020, doar că pandemia de coronavirus și războiul le-au dat toate planurile peste cap. Acum, când lucrurile s-au mai liniștit, cei doi îndrăgostiți au început să se gândească din nou la marele eveniment care speră să iasă așa cum își doresc, chiar dacă sunt persoane dragi care nu le vor fi alături, pentru că nu mai sunt printre noi.



„Încă nu am făcut planul. Ultima dată trebuia să se întâmple în 2020. Pandemia și apoi războiul ne-au schimbat planurile, tot timpul ceva se întâmplă. Acum pare că s-au liniștit apele și ne-am calmat, lumea s-a mai liniștit.”, a mai zis vedeta.

Frumoasa artistă nu a specificat, deoarece încă nu știe încă, dacă va fi vorba despre un eveniment restrâns sau despre unul cu mulți invitați, dar ar prefera cumva ca la petrecere să fie multe persoane, pentru că în mod clar unii se vor supăra, dacă un vor primi invitație la nunta lor. Cu toate acestea, vrea ca măcar cununia civilă să fie una restrânsă, tocmai pentru ca nimeni să nu se frustreze.

„Cred că la Starea Civilă va fi mai restrâns și poate cununia religioasă va fi mai mare un pic, pentru că mă tem că se vor supăra niște oameni pe care chiar nu vrem să-i supărăm și nu are sens să se frustreze nimeni că nu a fost invitat la petrecere. Vedem. Se întâmplă lucruri tot timpul și mereu cântărim, mereu e un flux de idei, vedem.”, a mai zis partenera de viață a lui Ionuț Ghenu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---