De ce boală rară suferă Lora
Lora a început să resimtă o stare de disconfort acum 5 ani. Nu a stat pe gânduri și a mers la medic, pentru a descoperi cauza. După ce a făcut o analiză de biorezonanță, a venit un diagnostic neașteptat: intoleranță la gluten.
Deși pare o chestiune care se poate rezolva ușor, prin alimentație, este o situație greu de controlat, luând seama că această proteină se află în majoritatea alimentelor.
Interpreta a fost nevoită să scoată din dietă toate produsele care conțineau gluten, iar efectele au fost vizibile imediat. „Nu era grăsime, era ca o inflamație, eram umflată și simțeam că mă ține pielea”, a declarat aceasta, conform VIVA!
După ce a renunțat la produsele cu gluten, Lora a reușit mult mai ușor să se mențină în formă, spunând despre intoleranța la gluten că a fost sursa multor probleme de sănătate, pe care acum face tot posibilul să le repare.
Citește și:
Sora lui Celine Dion, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a artistei
Mircea Badea, reguli clare în relația cu Carmen Brumă. Ce nu are voie să facă partenera sa de viață
Ce este wheezingul şi ce diagnostic ascunde. Copiii, printre cei mai afectați
Atunci când rămâne nedescoperită, intoleranța la gluten are o mulțime de simptome, cum ar fi dureri abdominale, balonare, flatulență, amețeli, dureri de cap, oboseală sau tulburări de concentrare.
Medicii încă încearcă să înțeleagă complet ce poate cauza această boală. Cert este că eliminarea produselor care conțin gluten face ca simptomele intoleranței la acest produs să dispară.