Showbiz

Lora suferă de o boală rară. Cântăreața a început să se confrunte cu simptomele acum 5 ani

schedule 10 aug. 2023, 09:09

Au trecut 5 ani de când Lora a început să se confrunte cu simptomele unei boli rare. A observat că ceva o face să fie mai tot timpul umflată, simțindu-se ca și când „o ține pielea”, a explicat cântăreața. A urmat o vizită la medic pentru a afla ce anume îi cauzează acest disconfort, iar în urma consultului solista a primit un diagnostic la care nu se aștepta.

De ce boală rară suferă Lora

Lora a început să resimtă o stare de disconfort acum 5 ani. Nu a stat pe gânduri și a mers la medic, pentru a descoperi cauza. După ce a făcut o analiză de biorezonanță, a venit un diagnostic neașteptat: intoleranță la gluten.

Deși pare o chestiune care se poate rezolva ușor, prin alimentație, este o situație greu de controlat, luând seama că această proteină se află în majoritatea alimentelor. 

Interpreta a fost nevoită să scoată din dietă toate produsele care conțineau gluten, iar efectele au fost vizibile imediat. „Nu era grăsime, era ca o inflamație, eram umflată și simțeam că mă ține pielea”, a declarat aceasta, conform VIVA!

După ce a renunțat la produsele cu gluten, Lora a reușit mult mai ușor să se mențină în formă, spunând despre intoleranța la gluten că a fost sursa multor probleme de sănătate, pe care acum face tot posibilul să le repare. 

Atunci când rămâne nedescoperită, intoleranța la gluten are o mulțime de simptome, cum ar fi dureri abdominale, balonare, flatulență, amețeli, dureri de cap, oboseală sau tulburări de concentrare.

Medicii încă încearcă să înțeleagă complet ce poate cauza această boală. Cert este că eliminarea produselor care conțin gluten face ca simptomele intoleranței la acest produs să dispară. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---