Showbiz

Mircea Badea, reguli clare în relația cu Carmen Brumă. Ce nu are voie să facă partenera sa de viață

schedule 07 apr. 2023, 10:55

Mircea Badea a impus reguli clare în relația de iubire pe care o are cu Carmen Brumă. Cu ce nu este de acord prezentatorul tv?

Mircea Badea și Carmen Brumă trăiesc o frumoasă poveste de iubire de peste 23 de ani. Împreună au un băiețel și formează una dintre cele mai apreciate familii din showbiz. Recent, prezentatorul tv a vorbit despre ce înseamnă iubirea pentru el, dar mai ales ce nu este de acceptat într-o relație, din punctul său de vedere.

Mircea Badea a dezvăluit faptul că iubirea nu are nicio legătură cu gelozia, dar și că dragostea este un sentiment profund și mult prea rar întâlnit în relațiile dintre oameni.

„Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorități a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. S-a trivializat această noțiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire.
Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele.
Gelozia este boala orgoliului. Toată această «poliție» pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne ferește! Mai zic unii, «Păi, tu nu-i verifici telefonul?». Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!”, a explicat Mircea Badea, în emisiunea lui.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---