Showbiz

Lora și-a pus sufletul pe tavă. Declarații despre căsnicia cu Dan Badea: „Nimănui nu i-a păsat că aveam o mamă bolnavă”

schedule 22 feb. 2023, 07:04

Lora și-a pus sufletul pe tavă. Declarații despre căsnicia cu Dan Badea: „Nimănui nu i-a păsat că aveam o mamă bolnavă”
Sursa foto: Instagram Lora

Lora și-a pus sufletul pe tavă, în fața celor care o apreciază și a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu Dan Badea, dar și despre cât de mult a fost afectată de divorțul de acesta. Artista știe că a făcut câteva greșeli, dar este conștientă mai ales de faptul că nu poate da timpul înapoi, să repare ceva.

Lora, despre căsnicia cu Dan Badea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lora și Dan Badea au fost căsătoriți, în urmă cu câțiva ani buni și nici faptul că relația lor nu a mers așa cum se așteptau. Deși acum este într-o relație fericită alături de Ionuț Ghenu, cântăreața nu poate uita vremurile acelea, iar în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat, a vorbit și despre căsnicia eșuată cu prezentatorul de la Antena 1.

Blondina a început prin a spune că s-au făcut foarte mulți bani pe seama suferinței sale și a familiei ei, fără ca nimănui să îi pese cum se simțea ea în momentele respective. Cel mai tare a durut-o, de fapt, că nimeni nu a ținut cont de faptul că mama ei era bolnavă și că se consuma enorm, când primea cele mai urâte mesaje despre copilul ei. Din punctul ei de vedere, femeia nu merita să primească așa ceva, dar nu a avut nicio putere să oprească acel val de hate care se revărsase asupra sa.

”S-au făcut mulți bani pe suferința mea și a familiei mele și încă mă doare când mă gândesc că nimănui nu i-a păsat că aveam o mamă bolnavă, care s-a consumat enorm când primea cele mai urâte mesaje despre copilul ei”, a declarat Lora, pentru viva.ro.

Lora este o femeie puternică, a depășit multe situații grele în fața cărora multe femei nu ar rezista, dar nu mai putut deloc și a clacat în clipa în care s-a trezit fără casă, fără bani, fără un plan, dar mai ales fără logodnicul ei. Crede că una dintre cele mai mai greșeli pe care le-a putut face, la momentul acela, a fost de a avea încredere în prietenia unui bărbat despre care credea că era una sinceră. O altă greșeală pe care a făcut-o și de care este conștientă acum este legată de faptul că acceptat să îi fie soție lui Dan Badea, deși știau amândoi că nu era îndrăgostită, iar decizia a costat-o pe toate planurile, fiind de părere că prețul pe care l-a plătit a fost unul mult mai mare.

”Eu am clacat când m-am trezit fără logodnic, fără casă, fără bani și fără un plan. Am ajuns la cel mai jos nivel, pentru că am iubit un om de o cruzime șocantă pentru mine. Pe fondul ăla, am făcut următoarea și mai mare greșeală. Am crezut în prietenia sinceră a unui bărbat și, după două luni, am acceptat să îi fiu soție, deși știam amândoi că nu sunt îndrăgostită. (…) Dar m-a costat asta pe toate planurile, am plătit un preț și mai mare”, a mai zis artista, pentru sursa citată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---