Showbiz

Lora, declarații dureroase la patru ani distanță după ce mama sa a fost răpusă de cancer: „Niciodată nu am visat-o”

schedule 11 ian. 2024, 13:15

Lora, declarații dureroase la patru ani distanță după ce mama sa a fost răpusă de cancer: „Niciodată nu am visat-o”
Sursa foto: Instagram Lora

Lora a făcut mai multe declarații dureroase, la patru ani distanță după ce mama sa a fost răpusă de cancer. Cele două au fost foarte apropiate, iar pierderea ei a fost cel mai greu moment trăit de artistă până acum.

Lora, declarații dureroase la patru ani de la moartea mamei sale

Lora este genul acela de femeie care reușește de fiecare dată să își păstreze zâmbetul pe buze, indiferent de situație, dar numai ea știe cât a suferit. Unul dintre cele mai grele momente din viața a fost cel în care și-a pierdut mama, care a fost răpusă de cancer în urmă cu patru ani. Cântăreței i-a fost atât de greu să își revină în urma pierderii suferite, încât a plecat pentru o perioadă din țară, iar din cauza pandemiei a rămas blocată în Bali alături de partenerul ei de viață, Ionuț Ghenu, pentru șase luni.

Vedeta nu a trecut peste moartea femeii care a adus-o pe lume și nu o va face vreodată, pentru că ele erau foarte apropiate și Lora a devenit cine este astăzi datorită tuturor lucrurilor pe care le-a învățat de la ea.

Recent, a acordat un interviu și a vorbit despre cel mai negru moment pe care l-a trăit, aducând în discuție încă de la bun început faptul că ea nu a visat-o niciodată pe mama, în cei patru ani de când a plecat în lumea celor drepți. Mai mult de atât, consideră că dacă i-ar fi apărut în vreun vis, ar fi luat-o clar ca pe o avertizare și este mai bine pentru ea să nu se întâmple asta. O simte alături de ea la orice pas, deși nu este fizic acolo, iar cel mai mult îi lipsește energia pe care o avea.

Cu toate acestea, merge înainte orice ar fi și se pregătește pentru nunta cu Ionuț Ghenu, cel care i-a fost și alături în acești ani grei care au trecut.

„Niciodată nu am visat-o eu. Niciodată. Mama cred că știe foarte bine, noi am avut o relație foarte... ne simțeam foarte mult una pe alta fără să vorbim și cred că ea știe că dacă aș visa-o pentru mine este clar o avertizare. Și atunci cred că de aia nu o visez. Pentru că o simt oricum, nu trebuie să o visez. Eu sunt trează și văd, sunt atât de atentă la toate semnele încât nu îmi lipsește energia ei. Prezența îmi lipsește, dar energia e acolo”, a declarat Lora într-o emisiune televizată, conform wowbiz.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---