Showbiz

Cum a trecut Babs peste despărțirea de Dorian Popa. Există sau nu șanse de împăcare între ei: „Depinde de priorități”

schedule 12 nov. 2023, 07:47

Cum a trecut Babs peste despărțirea de Dorian Popa. Există sau nu șanse de împăcare între ei: „Depinde de priorități”
Sursa foto: YouTube ProNews

Babs, pe numele ei real Claudia Iosif, a vorbit despre separarea de Dorian Popa, despre modul în care a trecut peste acest moment dificil din viața sa, iar mai apoi le-a zis fanilor dacă mai sunt sau nu șanse de împăcare între ei.

Cum a trecut Babs peste despărțirea de Dorian Popa

Vestea că Dorian Popa și Claudia Iosif au luat pe drumuri separate, după 11 ani de relație, a fost un șoc pentru toată lumea. Vestea a venit la scurt timp după ce a fost prins drogat la volan, dar și după ce a fost implicat în scandalul reclamelor pentru jocurile de noroc.

Anul acesta nu a fost deloc unul bun pentru îndrăgitul vlogger, care după ce au ieșit analizele de sânge, a făcut un video în care a recunoscut că a făcut cea mai mare greșeală din viața și care, de asemenea, va fi nevoit să suporte consecințele. Cea care a dat vestea tristă a separării a fost chiar Babs, din simplul motiv că nu și-a mai dorit să existe speculații în acest sens.

Tot ea a făcut, în urmă cu câteva ore, o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, în care a vorbit sincer despre ea și despre fostul ei partener de viață. Cineva a întrebat-o cum a trecut peste separare, iar ea a explicat că este mult mai simplu să faci asta, dacă ești cu cineva de 11 ani, cum a fost și în cazul lor, ci nu de câteva luni.

''Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!”, a fost unul dintre răspunsurile sale.

Altcineva a fost curios să afle, dacă există sau nu șanse de împăcare între ea și Dorian Popa, iar ea a zis clar că nu, deoarece iubirea lor s-a consumat. În schimb, au rămas în relații bune și a ajuns la concluzia că este necesar ca oamenii să se despartă, când nu mai funcționează bine împreună. Așadar, fiecare își vede acum de drumul lui, fără a mai privi în spate, oricât de tare și-ar dori fanii să îi vadă din nou formând un cuplu.

Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)!. Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!'', a mai scris ea, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---