Showbiz

Ana Baniciu și Edy Kovacs, nuntă atipică. Îndrăgostiții nu vor respecta tradițiile: „Nu vom avea nici dansul mirilor”

schedule 06 sept. 2023, 10:49

Ana Baniciu și Edy Kovacs, nuntă atipică. Îndrăgostiții nu vor respecta tradițiile: „Nu vom avea nici dansul mirilor”
Sursa foto: Instagram Ana Baniciu

Ana Baniciu și Edy Kovacs vor face o nuntă atipică, în această toamnă, în care nu vor respecta deloc tradițiile și nu vor avea nici măcar dansul mirilor. Ce a povestit artista despre ziua cea mare!

Ana Baniciu și Edy Kovacs nu vor respecta tradițiile la nunta lor

Ana Baniciu și Edy Kovacs fac ultimele pregătiri pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor și anume cea în care își vor uni destinele. Având în vedere că au mai rămas doar câteva zile până atunci, presiunea este din ce în ce mai mare, pentru că blondina nu are nici măcar rochiile pe care le va purta gata. Recent, ea a oferit câteva declarații despre marele eveniment și chiar dacă au mai rămas multe de făcut, un lucru știe sigur și anume că nu vor respecta tradițiile.

Vedeta vrea ca nunta să fie pe placul lor, nu făcută de gura lumii, așa cum se întâmplă în cele ma multe dintre cazuri. Vrea ca familia și prietenii lor să le respecte deciziile și să înțelegă că evenimentul va fi pe sufletul lor, iar singurul lucru pe care îl vor face așa cum se fac și la alte nunți este legat de faptul că Ana Baniciu va fi condusă de tatăl ei la altar. Deși a zis că nu va cânta la nunta sa, și-a dat seama că nu are cum să evite lucrul acesta, oricât de mult și-ar dori.

„ Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta.”, a declarat Ana Baniciu într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.



Ana Baniciu a mai povestit, în cadrul aceluiași interviu, faptul că în ziua nunții sale intenția nu este aceea de a face parada modei, ci de a se simți cât mai bine. Fiica lui Mircea Baniciu va purta doua rochii de mireasă, una dintre ele fiind încă în lucru, pentru că toate persoanele care îi ajută cu pregătirile au fost foarte ocupate. Chiar dacă a preferat să nu se streseze foarte mult, se pare că începe să simtă presiune, având în vedere că au mai rămas câteva zile până la eveniment.

„Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea. Vreau să fie totul cât mai bine gândit.
„ Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțini, toți m-au sfătuit toți până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele.”, a mai zis cântăreața, potrivit sursei citate.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---