Showbiz

Ana Baniciu și Edy Kovacs, pregătiri intense pentru nuntă. Sunt așteptate în jur de 100 de persoane: „M-au rugat să nu mă stresez”

schedule 31 aug. 2023, 08:22

Ana Baniciu și Edy Kovacs, pregătiri intense pentru nuntă. Sunt așteptate în jur de 100 de persoane: „M-au rugat să nu mă stresez”
Sursa foto: Instagram Ana Baniciu

Ana Baniciu și Edy Kovacs fac ultimele pregătiri pentru nunta care se apropie cu pași repezi și pe care au planificat-o cu multă vreme în urmă. Ce a povestit artista despre marele eveniment!

Ana Baniciu și Edy Kovacs, pregătiri pentru nuntă

Au mai rămas doar câteva zile până când Ana Baniciu și Edy Kovacs vor ajunge împreună în fața altarului, iar pe măsură ce timpul trece, emoțiile și stresul încep și ele să fie din ce în ce mai mari. Fiica lui Mircea Baniciu simte că și-a găsit sufletul perechet și a știut că el este alesul din prima zi în care s-au cunoscut. Relația lor durează de ani buni, iar în urmă cu doi ani, bărbatul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat imediat.

Deși ar fi putut să se căsătorească mult mai devreme, pandemia le-a dat planurile peste cap, așa că au decis ca ziua cea mare să fie în luna septembrie a acestui an, ceea ce înseamnă că în doar câteva zile vor deveni oficial soț și soție. Ana Baniciu a oferit câteva detalii despre ceea ce urmează să se întâmple în viața lor și a recunoscut că ambii sunt stresați, fiind pentru prima dată în viața lor când fac un pas atât de important. Deși nu sunt singuri în asta, pentru că toți cei dragi îi ajută cu pregătirile, își doresc atât de mult ca totul să iasă bine, încât nu mai au deloc liniște.

„Suntem stresați! Fraților, se apropie nunta! Avem o gașcă foarte mișto care se ocupă de acest eveniment și care m-au rugat să nu mă stresez deloc și să fiu o mireasa relaxată. Și că totul va bine! Eu știu că totul va fi bine, dar totuși am impresia zilele astea că organizez ceva festival. Nu știu, Untoldul la București! Ne dorim să fie toată lumea mulțumită și să se simtă bine, în primul rând. Vrem să venim cu ceva special. E o nuntă atipică, pentru că noi suntem atipici”, a transmis Ana Banciu în mediul online.

De asemenea, artista a spus clar că nu va fi o nuntă ca toate celelalte, ci una atipică, pentru că asta îi descrie cel mai bine pe ea și pe viitorul său soț. Acum ceva timp, în cadrul unui podcast în care a fost invitată, blondina a povestit că la petrecere sunt așteptate 100 de persoane și nu vrea decât ca fiecare să se simtă bine și să se distreze alături de ei. Speră să iasă totul așa cum și-au imaginat și să scape de stresul pe care îl au de câteva zile bune.



„Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm. Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume. Va fi un eveniment pentru toată lumea”, a declarat Ana Baniciu, într-un podcast, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---