Showbiz

Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate după ce Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat. Vedeta a fost și ea testată cu aparatul Drug Test

schedule 08 nov. 2023, 11:08

Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate după ce Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat. Vedeta a fost și ea testată cu aparatul Drug Test
Sursa foto: YouTube Catalin Maruta

Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea despre situația complicată prin care trece acum Dorian Popa. Ce a zis despre îndrăgitul influencer, după acesta a recunoscut că s-a drogat, înainte de a urca la volan. De asemenea, vedeta a fost și ea testată cu aparatul Drug Test.

Bianca Drăgușanu, după ce Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat

În cursul zilei de ieri, Dorian Popa a postat un video pe canalul său de YouTube în care a recunoscut că s-a urcat drogat la volan, din cauza faptului că trece printr-o perioadă nu tocmai ușoară din viața sa. Despărțirea de Babs l-a afectat foarte tare și și-a dorit să aibă parte de niște momente de liniște și relaxare, fără a se mai gândi la consecințe. Acesta este conștient că a fost una dintre cele mai mari greșeli din viața sa și consideră că nu are scuză pentru ceea ce a făcut.

Deși unele persoane publice l-au criticat pentru fapta sa, altele au sărit în apărarea lui, iar printre cele care au fost de părere că fiecare om are dreptul să aleagă ce vrea să facă în viața lui s-a aflat și Bianca Drăgușanu. Vedeta a transmis că îi pare rău de faptul că este nevoit să suporte una ca asta, mai ales că este un om care a muncit din greu pentru tot ceea ce are la momentul actual și mai crede că nu ar trebui să fie judecat atât de aspru de către oamenii care nu știu nimic despre el.

„Să știți că cel mai bine e ca cel care nu a greșit niciodată să arunce cu pietra, vis-a-vis de Dorian Popa, de care îmi pare rău că trece prin situația asta stânjenitoare. Știm cu toții că este un băiat care a muncit foarte mult pentru tot ce are și nu e cazul să judecăm. Fiecare om are dreptul la propriile alegeri, fiecare om mai greșește.", a zis Bianca Drăgușanu, la Story.

Mau apoi, Bianca Drăgușanu a povestit că și ea la rândul său a fost supusă unui test cu aparatul Drug Test, după ce a fost oprită în trafic de către oamenii legii, din cauza faptului că încălcase niște reguli de circulație, după cum chiar ea le-a povestit fanilor din mediul online.

Aceasta a mai spus că a fost amendată și a primit niște puncte de penalizare, dar testul antidrog i-a ieșit negativ. Susțune campania, nu consumă nicio substanță care să îi modifice starea sau energia, ci promovează mai degrabă un stil de viață sănătos.

„Vreau să vă spun că am fost oprită de poliție și am văzut că s-a pornit o campanie antidrog pe care o susțin. Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun … Am fost oprită de poliție pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog.
Știți că acolo sunt mai multe substanțe.Ok, am fost testată antidrog, a durat vreo 10 minute acest test pe care nu l-am mai făcut niciodată. (…) Această campanie antidrog pe care eu o susțin, se pare că funcționează destul de bine și se pare că vizează în special persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău.(…) Nu consum niciun fel de substanțe care să-mi modifice starea, energia sau viața.
Am făcut testul antidrog care a durat mai bine de 10 minute. (…) Acest test antidrog, nu se testează doar dro***ile, ci și substanțele antidepresive, sunt vreo 10 substanțe. Ce credeți? A ieșit negativ. Normal că a ieșit negativ, nu am avut niciun fel de emoție. Sunt mândră de mine pentru că am un stil de viață sănătos, consider că Poliția Română își face treaba exact așa cum trebuie, într-un mod civilizat, cu o abordare profi”, a mai zis vedeta.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---