Showbiz

Zanni face acuzații grave la adresa lui Alex Velea. I s-au furat peste 100.000 de euro: „Am fost și prost”

schedule 14 nov. 2023, 08:40

Zanni face acuzații grave la adresa lui Alex Velea. I s-au furat peste 100.000 de euro: „Am fost și prost”
Sursa foto: YouTube Zanni

Zanni face acuzații grave la adresa lui Alex Velea. Acestuia i s-au furat peste 100.000 de euro și chiar dacă nu a dat nume, a fost clar pentru toată lumea la cine se referea.

Zanni, țepuit de Alex Velea

Odată cu participarea la Survivor România și cu câștigarea marelui premiu, Zanni s-a bucurat de succes, iar multă lume a dorit doar să facă bani de pe spatele lui. Nu avea educație financiară, iar în felul acesta, a fost țepuit cu peste 100.00 de euro și nu are cum să recupereze această sumă imensă de bani și nici nu își dorește în mod special să facă.

În primă fază, una dintre postările sale de pe rețelele sociale a fost cea care le-a atras atenția fanilor lui, fiind clar pentru toți că făcea referire la nimeni altul decât Alex Velea, cel cu care a rupt orice fel de legătură.

„În doi ani de zile de când am câștigat Survivor am fost manipulat de zeci de mii de euro. N-am fost prea priceput în materie de bani, dar am fost și prost, de aceea banii mi s-au furat cu ușurință”, a scris Zanni, pe Instagram.

Zanni a zis că mai multe persoane și-au umplut buzunarele cu sume care i se cuveneau, de fapt, lui și că lucrurile s-au întâmplat dintodeauna, încă de pe vremea când stătea în cămin și până în prezent.



”Am crezut mereu că sunt o persoană rece și trebuie să mă schimb. Trebuie să fiu mai înțelegător cu oamenii. Când devii mai înțelegător, lumea nu te vede mai bun, te vede bun de plată. E vorba de peste 100.000 de euro. Și-au umplut buzunarele cu mulți bani fără să-mi înapoieze și mie măcar 1%. Este vorba de oameni care au profitat de mine și de povestea mea de când stăteam la cămin, dar și în prezent… Oameni care sunt plătiți să facă ceva și fug cu banii. Ce mi-am achiziționat eu sunt banii strânși chibzuit de mine.”, a declarat Zanni, pentru fanatik.ro.

Deși i-au fost furați atât de mulți bani, acesta nu se plânge. A reușit să agonisească de unul singur sume de bani care să îi asigure traiul și a ma recunoscut că dacă ar fi avut probleme din acest punct de vedere, ar fi ieșit în față să spună cu subiect și predicat prin ce a trecut. Nu a dat nume, dar pentru toată lumea a fost destul de clar că făcea referire la partenerul de viață al Antoniei.

„Am strâns suficient cât să-mi schimb viața. Nu mă plâng de bani. Dacă mă plângeam de bani, ieșeam public să dau în gât tot cu subiect și predicat.”, a mai zis tânărul, pentru sursa citată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---