Showbiz

Mario Fresh, recunoscător pentru ajutorul primit din partea altor artiști. Ce mesaj i-a transmis lui Alex Velea

schedule 28 feb. 2023, 09:36

Mario Fresh, recunoscător pentru ajutorul primit din partea altor artiști. Ce mesaj i-a transmis lui Alex Velea
Sursa foto: Instagram Mario Fresh

Mario Fresh este recunoscător pentru ajutorul pe care l-a primit la începuturile carierei sale. Acesta nu poate uita oamenii care i-au fost aproape, care l-au susținut și care au avut un rol important în tot parcursul lui profesional, iar printre aceștia se află în mod clar și Alex Velea, care nu doar că l-a ajutat, dar a și avut încredere în el încă de pe vremea când era doar un copil.

Mario Fresh, profund recunoscător lui Alex Velea

Mario Fresh se află, în momentul de față, pe lista celor mai cunoscuți și iubiți artiști de la noi din țară. Are succes, mii de fane care vin la concertele lui și piese care rup topurile muzicale de la noi din țară, dar cu toate acestea, nu poate uita care sunt persoanele care l-au susținut la începuturi, când era doar un copil care încerca să își găsească un loc în industria muzicală de la noi din țară. Printre primii care au crezut în el și în talentul lui a fost Alex Velea pe care îl respectă, deși cei doi nu mai păstrează deloc legătura.

Privind niște imagini mai vechi, partenerul de viață al Alexiei Eram a simțit nevoia să le și pozteze la Story, pentru a fi văzute de cât mai multă lume. Cântărețul este de părere că fără ajutorul iubitului Antoniei, cu siguranță, nu ar fi ajuns unde este acum și nici drumul lui nu ar fi fost același. Momentele pe care le consideră cele mai importante sunt tatuate, ceea ce înseamnă că nu vor fi uitate niciodată.

”Fără tine, cu siguranță, nu se putea! Cu siguranță nu ajungeam aici. Cu siguranță drumul nu era același. Momentele frumoase sunt tatuate”, a declarat Mario Fresh, pe Instagram.


De asemenea, Mario Fresh a ținut să mai precizeze și faptul că toți oamenii pe care i-a întâlnit în calea lui au avut un rol important și au pus câte o cărămidă în ceea ce privește formarea sa ca artist. Pentru toate aceste lucruri și nu numai este recunoscător. Le-a mulțumit enorm oamenilor pentru tot, pentru că a învățat de la fiecare în parte câte ceva, a muncit mult și a ajuns unde este acum. Este fericit, se bucură de fiecare zi din viața sa, iar atunci când urcă pe scenă se simte ca acasă.

”Mă uitam acum prin poze. Am realizat că am avut cea mai tare adolescență și că toți oamenii din jurul mereu au pus câte o cărămidă (mai mică sau mai mare) la formarea mea. La formarea lui Mario Fresh. Le mulțumesc din toată inima pentru tot. Am muncit mult, am învățat de la ei. I-am ascultat. Am furat meserie. Le datorez numai mulțumiri!”, a mai zis el.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---