Showbiz

Mario Fresh s-a accidentat în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat când a urcat pe scenă: „Și ce dacă nu mai am...”

schedule 10 nov. 2023, 12:16

Mario Fresh s-a accidentat în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat când a urcat pe scenă: „Și ce dacă nu mai am...”
Sursa foto: Instagram Mario Fresh

Mario Fresh s-a accidentat în timpul unui concert. Iată ce s-a întâmplat când iubitul Alexiei Eram a urcat pe scenă!

Mario Fresh s-a accidentat în timpul unui concert

Mario Fresh este un artist iubit de foarte mulți români, motiv pentru care acesta susține concerte în toată țara. Sute de oameni se adună la evenimentele unde el este prezent, pentru a cânta alături de el cele mai iubite și cunoscute piese. Chiar dacă are amintiri frumoase din cele mai multe locuri în care a susținut concerte, nu de fiecare dată situațiile sunt așa cum ar trebui.

La începutul uneia dintre cele mai recente cântări pe care le-a avut, partenerul de viață al Alexiei Eram s-a accicentat. Totul s-a întâmplat chiar în momentul în care Mario Fresh și-a făcut apariția în fața oamenilor care îl așteptau cu nerăbdare, iar momentul acela a fost filmat de undeva din spate, fără ca nimeni să bănuiască ce se va întâmpla.

Cântărețul a împărtășit cu fanii lui din mediul online momentul pe seama căruia toată lumea s-a amuzat copios, iar videoclipul respectiv a ajuns viral imediat, mai ales după ce a fost preluat și postat pe TikTok. Mario Fresh a râs și el pe seama acestei întâmplări, iar comentariile fanilor l-au făcut să râdă și mai tare. Nu a fost nimic grav, iar cei care și-au făcut cu adevărat griji s-au mai liniștit, după ce el i-a lămurit cu privire la accidentarea sa.

„Și ce dacă nu mai am unghia mare la picior?!”, a transmis Mario Fresh, pe Instagram.”Bine ca n-ai muscat din scena. 😳”, ”Sa te bucuri ca nu au fost dinții 😂😂”, ”Cea mai tare intrare pe scena😂😂😂”, ” Mai rau ca Aza la Bravo ai stil😂”, ”Oricum ești un frumos și fără unghie😂❤️”, ”Asa descriere😂😂 a fost cu durere😂”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Mario Fresh.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---