Showbiz

Alexia Eram vrea să facă nunta cu Mario Fresh. Ce reacție a avut fratele ei când a auzit: „După șapte ani…”

schedule 24 nov. 2023, 11:05

Alexia Eram vrea să facă nunta cu Mario Fresh. Ce reacție a avut fratele ei când a auzit: „După șapte ani…”

Alexia Eram vrea să facă nunta cu Mario Fresh și a vorbit despre acest aspect în cadrul emisiunii America Express. Reacția fratelui a fost una pe seama căreia cei din fața micilor ecrane s-au amuzat copios.

Alexia Eram vrea să facă nunta cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mariuo Fresh sunt împreună de aproape șapte, iar concurenta de la America Express își dorește să ducă relația la un alt nivel. Totul merge de minune între ei, iar cel mai mult în timpul filmărilor pentru competiția de la Antena 1 i-a lipsit compania iubitului ei, de care chiar ea a mărturisit că îi era dor în fiecare seară. În rest, nu avea suficient de mult timp la dispoziție să se gândească la altceva în afară de misiunile pe care ea și fratele ei le aveau de dus la bun sfârșit.

În timpul uneia dintre misiunile pe care le-au avut de dus la final în cursa pentru ultima șansă, concurenții au fost nevoiți să facă mămăligă, iar pentru Alexia Eram a fost pentru prima dată când a făcut asta. După ce a dus proba la bun sfârșit, ea a bătut niște apropouri cum că este gata să devină soția lui Mario Fresh, dar fratele ei nu a fost deloc de acord cu afirmațiile sale și a avut o reacție pe seama căreia s-a amuzat toată lumea.Aris Eram a zis că este mult prea devreme ca sora lui să primească inelul de logodnă și că nici nu vrea să vadă așa ceva, în timp ce iubita lui Mario Fresh a precizat că după șapte ani de relație, ar fi cazul să se logodească și ei. Totodată, în urmă cu ceva vreme, cei doi îndrăgostiți au dat de înțeles că nu vor să forțeze nimic și că lasă lucrurile să vină de la sine, pentru că au timp pentru toate.

”Eu m-aș logodi. Acum că știu să fac mămăligă, aștept inelul!”, a zis Alexia Eram.
”Sper că nu e apropo către Mario, să nu te văd!”, i-a dat replica Aris Eram.
”Nu e apropo, dar după șapte ani… pot și eu să mă logodesc!”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9704 RON
0.00250
USD
USD: 4.585 RON
-0.01010
GBP
GBP: 5.9171 RON
-0.00890
HUF
HUF: 1.2685 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5413 RON
0.00130
CHF
CHF: 5.1659 RON
-0.03020
Convertor valutar

Rezultat: ---