Showbiz

Mario Fresh și-a avariat bolidul de lux de două ori într-o zi: „Mă inchid în casă, pentru că sunt pericol”

schedule 17 sept. 2023, 09:42

Mario Fresh și-a avariat bolidul de lux de două ori într-o zi: „Mă inchid în casă, pentru că sunt pericol”
Sursa foto: Instagram Mario Fresh

Mario Fresh și-a avariat bolidul de lux, de două ori în aceeași zi, iar la scurt timp după aceea, le-a vorbit fanilor de pe rețelele sociale despre situațiile cu care s-a confruntat. Ce a povestit partenerul de viață al Alexiei Eram!

Mario Fresh și-a avariat bolidul de lux

Mario Fresh se află, fără niciun fel de îndoială, pe lista celor mai iubiți cântăreți de la noi din țară. Acesta se bucură de un succes imens, iar piesele sale au milioane de vizualizări, motiv pentru care este chemat să susțină concerte în toată țara. Astfel, sunt zile în care trebuie să ajungă repede dintr-un loc în altul cu mașina sa personală, iar graba și oboseala își spun cuvântul adesea, la fel cum s-a întâmplat și recent, când a reușit să își avarieze bolidul de lux de două în aceeași zi.

Unul dintre aceste incidente a fost surprins chiar și pe niște camere de supraveghere, spre surprinderea fanilor, care au văzut imaginile cu pricina direct pe contul lui de Instagram, unde a și transmis un mesaj legat de momentele respective. Din fericire, nu a fost nimic foarte grav. Își va repara mașina cât mai repede cu putință, dar contează cel mai mult pentru el faptul că nimeni nu a fost rănit.

Mario Fresh a transmis și un mesaj, în dreptul imaginilor postate pe rețelele sociale, unde a vrut să fie clar un lucru și anume faptul că el este un șofer bun, doar că mai are zile ca orice om în care nu îi merge nimic cum trebuie, așa cum a fost și aceea. Mai în glumă, mai în serios, a zis că se închide în casă, pentru că este un pericol pentru șoselele din țara noastră.



”Am o zi pe an în care îmi merge prost. Mă gândesc mai bine și astăzi o să merg să mă inchid în casă pentru că sunt pericol. Sunteți pregătiți să mă vedeți în acțiune? Două daune într-o zi. Până la anul mă nu mai întâmpin probleme. E de la oboseală, că eu chiar sunt bun la volan”, a mărturisit Mario Fresh, pe Instagram.

Pe de altă parte, partenerul de viață al Alexiei Eram a mai povestit și că și-a cumpărat un apartament la malul mării și că este foarte mândru de achiziția sa, având în vedere că iubește să meargă acolo indiferent dacă este vară sau iarnă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---