Showbiz

Alexia Eram a împlinit 23 de ani. Ce mesaj i-a transmis Mario Fresh: „La mulți ani, suflet de...”

schedule 01 sept. 2023, 08:56

Alexia Eram a împlinit 23 de ani. Ce mesaj i-a transmis Mario Fresh: „La mulți ani, suflet de...”
Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Alexia Eram a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani, a dat o petrecere de ziua ei și a primit o mulțime de mesaje de felicitare, dar niciunul dintre ele nu se compară cu cel primit din partea partenerului ei de viață, Mario Fresh.

Alexia Eram a împlinit 23 de ani

Ultima zi de vară a fost una specială pentru Alexia Eram și pentru toți cei dragi ei. Fiica Andreei Esca și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu ocazia împlinirii vârstei de 23 de ani, a dat o petrecere de zile mari în cinstea sa. La eveniment au fost prezente cele mai importante persoane din viața, inclusiv partenerul ei de viață care nu ar fi avut cum să lipsească într-o zi atât de importantă precum aceasta.

Cei doi îndrăgostiți s-au întors recent dintr-o vacanță în Grecia pe care și-o doreau și de care aveau nevoie, mai ales că au stat atât de mult timp departe unul de celălalt, din cauza plecării sale în America Express. În perioada în care a fost plecată, el a avut la rândul multe concerte, a petrecut timp cu familia și a sperat, cel mai probabil, ca timpul să se scurgă mai repede și să își revadă iubita.



Petrecerea de ziua Alexiei Eram a reprezentat-o în totalitate, iar Mario Fresh i-a transmis un mesaj emoționant, fericit că îi este alături în această zi. Fanii și prietenii ei i-au transmis și ei la rândul lor mesaje care mai de care mai frumoase, care i-au au ajuns la inimă și au postat, de asemenea, imagini cu fiica prezentatoarea de știri, dar nimic nu se poate compara cu toate cuvintele frumoase venite din partea iubitului ei. Acesta este recunoscător pentru faptul că a întâlnit-o și că au rămas împreună după atât de mulți de relație, în ciuda obstacolelor care au apărut în calea lor. Sunt fericiți, se iubesc, iar acest lucru se vede.

De asemenea, ea și-a făcut singură un cadou de zeci de mii de euro, cu puțin timp înainte de ziua sa de naștere. Mai exact, iubita lui Mario Fresh și-a achiziționat un BMW M240i la care visa de multă vreme.

„La Mulți Ani, suflet de unicorn!!! Nu uita să-ți reamintești în fiecare dimineață cât de SUPER ești. Te iubesc până la curcubeu și înapoi!”, i-a transmis Mario Fresh iubitei sale, pe Instagram, 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---