Showbiz

Alexia Eram a început să plângă când și-a văzut fratele cu Laura Giurcanu: „Sunt foarte rea cu el și nu merită”

schedule 11 dec. 2023, 12:28

Alexia Eram a început să plângă când și-a văzut fratele cu Laura Giurcanu: „Sunt foarte rea cu el și nu merită”
Sursa foto: YouTube America Express

Alexia Eram a început să plângă cu lacrimi amare la America Express, în momentul în care și-a văzut fratele cu Laura Giurcanu. Ce a realizat atunci!

Alexia Eram, despre Aris și Laura Giurcanu

America Express nu încetează să îi ia prin surprindere pe concurenți. Seara trecută, a avut loc o schimbare majoră în ceea ce privește echipele, iar cei mai norocoși dintre ei au fost Aris și Laura Giurcanu, care chiar au sperat că vor avea ocazia să joace împreună. Cei doi s-au descurcat foarte bine în timpul probelor, au ajuns primii la Irina Fodor și s-au distrat pe cinste.

La finalul zilei, la careu, sora lui a remarcat cât de fericit era făcând echipă cu Laura Giurcanu și a început să plângă în fața celorlalți, pentru că și-a dat seama că nu a mai fost niciodată așa. A realizat că ea îl ceartă foarte mult și se comportă așa cum nu ar merita, ceea ce a făcut-o să se emoționeze și mai tare. Având-o pe ea ca parteneră de joc nu a radiat niciodată ca în ziua în care s-au schimbat echipele, iar Sânziana Negru i-a zis că ar trebui să fie și ea fericită, moment în care a început să plângă și mai tare.

„Pare că i-a mers mai bine decât i-a mers cu mine. M-am emoționat foarte tare, pur și simplu mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el și că-l cert foarte mult. Sunt foarte rea cu el și nu merită să fie atât de certat și de asta am plâns. Și l-am văzut că era foarte fericit cu Laura acolo și mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el. Mi s-a părut că radia. Nu l-am mai văzut atât de fericit în competiție cu mine niciodată”, a zis Alexia Eram, în America Express.

Aris Eram nu doar că s-a bucurat că a avut ocazia de a face echipă cu Laura Giurcanu, dar le-a și atras atenția celorlalți concurenți care nu au putut să nu observe apropierea dintre el și influenceriță. Și în ediția din această seară, telespectatorii îi vor vedea pe cei doi jucând împreună și căutând cazare, pentru că provocarea nu a ajuns la final pentru ei.

Rămâne de văzut dacă vor ajunge din nou primii la Irina Fodor, dar cert este că toată lumea a remarcat faptul că formează o echipă extrem de puternică.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---