Showbiz

Mario Fresh, cel mai mare susținător al Alexiei Eram. Ce spune despre plecarea ei în America Express

schedule 22 mai 2023, 12:41

Mario Fresh, cel mai mare susținător al Alexiei Eram. Ce spune despre plecarea ei în America Express
Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Mario Fresh își susține partenera de viață în orice situație, chiar dacă unele dintre deciziiile pe care partenera lui de viață le ia nu sunt tocmai unele ușoare. Ce a spus artistul despre plecarea Alexiei Eram în America Express alături de fratele ei și ce planuri are pentru perioada aceea.

Alexia Eram, susținută de Mario Fresh

Zilele acestea, au fost dezvăluite numele vedetelor care vor participa în următorul sezon al emisiunii America Express, iar una dintre echipele care vor pleca pe „Drumul Soarelui” este formată din Alexia Eram și fratele său, Aris. Multă lumea se aștepta ca partenerul ei de echipă să fie iubitul ei, Mario Fresh, doar că artistul are alte planuri pentru următoarea perioadă din viața sa, concerte și piese de lansat, așa că și-a lasat iubita să se bucure de experiență cu fratele ei, în ciuda faptului că admiratorii nu par la fel de încântați.

Mario Fresh este cu, toate acestea, alături de partenera sa și crede că timpul va trece destul de repede și chiar a încercat să o ajute cu sfaturi, fiind cu adevărat mândru de ea. De asemenea, a recunoscut că el a fost unul dintre oamenii care a încurajat-o și care a sfătuit-o să accepte propunerea de a face parte din acest proiect, deoarece este o experiență unică de care se va bucura și pe care nu o va uita niciodată. Cântărețul a mai zis și că are emoții pentru ea mai mari decât ar avea pentru el.

„Îți dai seama că, trecând prin experiența asta, am încercat să ajut cât de mult pot. Am încercat să îi explic cât de mult pot cam care este situația acolo, cam ce o să o aștepte. Sper să se descurce. Îi țin pumnii. Pot spune că am fost unul dintre principalii oameni care am împins-o să facă treaba asta, pentru că este o experiență unică și de neuitat și am emoții mari pentru ea. Am emoții mari pentru ea, mai mari decât aș avea pentru mine”, a declarat Mario Fresh, pentru Antena Stars.

De asemenea, artistul a ținut să precizeze că în vara acestui an, fix când fiica Andreei Esca va fi plecată în America Express, are programate undeva la 45 de concerte, așadar nu avea timp să se plictisească și nici să stea prea mult pe acasă, dar va fi sufletește alături de Alexia Eram căreia îi ține pumnii, sperând că va face față tuturor provocărilor din competiție. Va fi și pentru el o perioadă aglomerată, dar pentru că face tot ceea ce iubește mai tare pe lumea aceasta, nu o vede ca pe o greutate.

„Probabil vor trece foarte repede pentru mine, pentru că deja am stabilite peste 45 de concerte doar pe trei luni de vară, deci acasă stau maxim două zile pe săptămână, când apuc și eu să fac curățenie, mai șterg și eu praful”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---