Showbiz

Giulia și Vlad Huidu, primele declarații după eliminarea de la America Express: „A fost experiența vieții noastre”

schedule 27 dec. 2023, 11:57

Giulia și Vlad Huidu, primele declarații după eliminarea de la America Express: „A fost experiența vieții noastre”
Sursa foto? YouTube America Express

Giulia și Vlad Huidu au postat un mesaj pe rețelele sociale, după eliminarea de la America Express. Ce le-au transmis urmăritorilor lor!

Giulia și Vlad Huidu, primele declarații după eliminare

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express s-a terminat cu eliminarea din concurs a echipei formate din Giulia și Vlad Huidu. Cei doi soți au acceptat cu mare drag provocarea de a participa la această competiție și chiar dacă mereu și-au dorit să ajungă în Argentina, ultima țară de pe „Drumul Soarelui”, nu au crezut că vor reuși să o facă, mai ales că nu au avut numai zile bune.

Având în vedere că marea finală va fi jucată doar de două echipe, una dintre ele trebuia în mod clar eliminată, iar totul a ținut doar de noroc. Fiecare echipă a primit câte o cutie, în funcție de ordinea în care s-a ajuns la Irina Fodor, iar ghinionul a făcut ca pălăria din cea pe care o aveau ei să fie una roșie. Giulia nu și-a putut opri lacrimile, dar a recunoscut că erau lacrimi de fericire pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a trăit alături de soțul ei în emisiune.

La câteva ore distanță, artista a postat pe rețelele sociale câteva imagini din America Express însoțite de niște cuvinte care au reușit să emoționeze pe toată lumea. Mulți sunt de părere că marea finală ar fi trebuit să fie jucată de ei alături de Aris și Alexia Eram, dar cu toate acestea, sunt de-a dreptul recunoscători pentru tot ceea ce au trăit, fiind experiența vieții lor.

De asemenea, a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au susținut, care le-au transmis gândurile lor bune prin mesaje sau în secțiunea de comentarii. S-au întors din America Express mai bogați și cel mai important este că și-au făcut niște prieteni pe viață și niște amintiri pe care nu le vor uita.



"Suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit… a fost experiența vieții noastre! Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul vostru, pentru toate comentariile și mesajele voastre! Ne-am dorit enorm să ne bucurăm de fiecare moment trăit în @americaexpressromania și asta am făcut până în ultimul moment! Ne-am întors acasă mai bogați decât ne-am fi putut închipui vreodată. Am câștigat prieteni, experiențe și lecții de viață și pentru asta suntem recunoscători pentru totdeauna! (...) Vă iubim!", este mesajul transmis de ei, pe rețelele sociale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---