Showbiz

Sânziana Buruiană, despre relația pe care o are cu Simona Trașcă și Andreea Tonciu. Cum se înțeleg vedetele: „Acum fiind mămici...”

schedule 18 iun. 2023, 11:35

Sânziana Buruiană, despre relația pe care o are cu Simona Trașcă și Andreea Tonciu. Cum se înțeleg vedetele: „Acum fiind mămici...”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Sânziana Buruiană a oferit câteva detalii cu totul și cu totul neașteptate despre relația pe care o are cu Simona Trașcă și Andreea Tonciu, de când acestea au devenit mămici și au viața lor. Cum se înțeleg, de fapt, vedetele!

Sânziana Buruiană, despre relația cu Simona Trașcă și Andreea Tonciu

Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană și Simona Trașcă au fost multă vreme cele mai bune prietene, petreceau foarte mult timp împreună și făceau o echipă bună chiar și pe micile ecrane, iar de la o vreme lucrurile s-au schimbat, motiv pentru care cei care le apreciau în acea formulă au dorit să afle mai multe detalii. Cea care a vorbit pe marginea acestui subiect și care povestit care este, la momentul de față, relația lor a fost nimeni alta decât Sânziana Buruiană care și-a amintit cu nostalgie în suflet de vremurile în care făceau senzație la TV împreună, fiind urmărite și apreciate de mii de persoane, datorită reality show-ului unde au apărut toate trei.

Experiența aceea a fost una extrem de interesantă pentru Sânziana Buruiană, după cum chiar ea a mărturisit, mai ales că a fost una de care a avut ocazia să se bucure alături de Simona Trașcă și de Andreea Tonciu. Blondina a zis că s-au întâmplat multe lucruri, la momentul acela, făcând multe năzdrăvănii, cum le-a numit ea.

Între timp, lucrurile s-au mai schimbat între ele. Vedetele sunt fiecare la casa ei, au copii și își dedică o mare parte din timp familiei, motiv pentru care nu au mai păstrat atât de mult legătura, dar nu se știe niciodată. Sânziana Buruiană a spus că, poate, pe viitor vor face o emisiune alături de copii, în care se bucure de timpul petrecut una alături de cealaltă, pentru că în viață, din punctul ei de vedere, prieteniile sunt foarte importante. Tot ea a zis că, în clipa în care te potrivești cu un om din toate punctele de vedere, este foarte ușor să faci lucruri frumoase împreună cu acele persoane și așa a fost și în cazul lor.

„A fost un reality show foarte interesant cu cele două prietene ale mele. Am făcut multe năzdrăvănii împreună și chiar eram așa pe val. Acum, fiind fiecare la casa ei cu familii, nu prea am mai păstrat foarte mult legătura, însă poate cine știe… în curând putem face un reality alături de copii.
Eu am mai avut și cu fetele, dar nu cu prietene foarte apropiate. Mi-aș dori să am un reality în care să fiu cu prietenele mele cu care petreceam eu acum ani de zile, adică să se vadă schimbarea aia. Prieteniile astea sunt foarte importante. Atunci când ești pe același vibe cu un om, cred că poți să construiești lucruri frumoase și acum fiind mămici. Important e să fii pe aceeași lungime de undă”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---