Showbiz

Puya și soția sa, schimb de replici dure la America Express. De la ce a izbucnit cearta dintre ei

schedule 06 feb. 2023, 11:38

Puya și soția sa, schimb de replici dure la America Express. De la ce a izbucnit cearta dintre ei
Sursa foto: YouTube America Express

Puya și soția sa, Melinda, au avut un schimb de replici dure la America Express. Într-un moment în care a simțit că a ajuns la capătul puterilor, partenera de viață a artistului a răbufnit și a început să țipe și să îi adreseze cuvinte dure lui Puya, care era destul de calm, deși simțea că nu mai este nici el în stare de nimic.

Puya și soția sa, schimb de replici dure

Puya și partenera sa de viață, Melinda, se află pe lista celor mai simpatici și apreciați concurenți ai acestui sezon de America Express. Dacă pe artist îl cunoșteau cei de acasă, despre Melinda nu au auzit mare lucru, iar mulți nu aveau nici cea mai mică idee cum arată soția sa. Încă din primele ediții ale competiției de la Antena 1, ei au reușit să le intre la inimi telespectatorilor, pentru că au reușit să demonstreze că, indiferent de grele le-ar fi zile departe de casă, rămân uniți și se ajută reciproc.

Deși sunt mai tot timpul un exemplu de urmat, aceștia mai au și momente în care simt că au ajuns la capătul puterilor, din cauza probelor pe care trebuie să le facă și care le dau mari bătăi de cap, iar acest lucru s-a întâmplat și în cea mai recentă ediție a emisiunii de la Antena 1, când Puya și Melinda au avut un schimb de replici dure. Aceștia aveau viziuni diferite în ceea ce privește felul în care ar fi trebuit să aranjeze prăjiturile și chiar dacă ea a fost destul de dură cu îndrăgitul artist, el a rămas cât de calm a putut și i-a explicat acesteia că ar trebui să lucreze împreună, ca o echipă, nu să se certe.

”Noi în loc să lucrăm împreună, ne certăm”, a spus Puya.



Mai apoi, Melinda i-a făcut niște reproșuri partenerului său de viață, pentru că felul în care acesta făcea proba respectivă o agita extrem de tare. Mai mult de atât, ea i-a zis lui Puya că așa face și când vine vorba de bagaj și anume își aruncă lucrurile în toate direcțiile, iar mai apoi se întreabă unde sunt. Situația tensionată dintre ei nu a durat pentru mult timp, iar mai apoi și-au continuat drumul așa cum fac de fiecare dată, cu zâmbetul pe buze.

”Mie nu îmi convinde cum faci tu. Mă agiți. Le pui, le arunci. Așa faci și cu bagajul, apoi întrebi unde sunt (...) e-am mâncat pe toate, ca să faci tu așa. Vomit eu sau tu?”, i-a zis Melinda soțului ei.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---