Showbiz

Jean Gavril și Dinu, experiență asemănătoare cu cea din America Express: „Am făcut autostopul până la Barcelona, în 23 de zile”

schedule 05 feb. 2023, 07:37

Jean Gavril și Dinu, experiență asemănătoare cu cea din America Express: „Am făcut autostopul până la Barcelona, în 23 de zile”
Sursa foto (c): YouTube America Express

Jean Gavril și fratele lui Dinu au mai avut parte de o experiență asemănătoare celei pe care au trăit-o pe „Drumul Aurului”, în America Express, iar artistul a fost cel care a vorbit despre cele 23 de zile în care au călătorit din Londra în Barcelona făcând autotostopul și dormin în locuinețele oamenilor, pe care le găseau într-o aplicație.

Jean Gavril, despre experiența asemănătoare celei din America Express

America Express nu este deloc un proiect, iar sezonul acesta este unul și mai complicat din cauza cartelurilor periculoase din Mexic în care ajung concurenții. Aceștia, dar și cei din producție sunt bine păziți și avertizați de orice ce se întâmplă în zonele respective, pentru ca siguranța lor să nu fie pusă în pericol. Având în vedere aceste lucruri, a existat o presiune și mai mare asupra concurenților, dar nu a fost și cazul lui Jean Gavril și al fratelui său, Dinu, care au mai trecut printr-o experiență similară în trecut.

Cântărețul a vorbit despre aventura în care el și fratele său au pornit, când Dinu a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Cei doi au luat bilet doar dus către Londra, iar timp de 23 de zile au călătorit către Barcelona făcând autostopul și dormind în anumite locuri, fără a fi nevoiți să plăteacă, locuri pe care le găseau prin intermediul unei aplicații. Aceștia s-au descurcat cu doar 1500 de euro în tot acest timp și, cumva, au simțit că lucrurile pe care le-au trăit atunci i-au pregătit pentru tot ceea ce avea să urmeze în America Express.

„Noi am mai trecut printr-o experiență asemănătoare „America Express” și anume de majoratul lui Dinu eu i-am spus să luăm două bilete doar dus Londra și am făcut autostopul până la Barcelona, în 23 de zile. Am avut 1.500 de euro cu noi și de bani aia trebuia să mergem cât mai mult, cât mai departe și singura direcție a fost sus. Oriunde am fi ajuns, era bine”, a declarat Jean Gavril, la Antena Stars.

Aplicația cu ajutorul căreia căutau cazare a fost extrem de importantă, pentru că le ușura foarte tare munca, nefiind nevoiți ca în cadrul emisiunii de la Antena 1 să meargă din ușă în ușă, pentru a găsi un loc de dormit.


„Nu am căutat cazare ca la America Express, dar eram aproape. Am folosit o aplicație, care era ceva cu canapele și dormeam la oameni dispuși să țină străini la ei în casă, pe o canapea sau dacă aveau o cameră în plus, exact ca la America Express. Doar că, nu trebuia să cerșim pe treaba asta, ci căutam printr-o aplicație”, a mai zis el.

Au fost niște momente pe care nu le vor uita niciodată și despre care le vor povesti chiar și copiilor lor și sunt recunoscători pentru tot.

„Nu plăteam nimic acestor oameni. E super tare. Am dormit cu un spaniol, cu un chinez în aceeași cameră, tipul a zis că ne ține, după ne-a dat afară. Am dormit la o mănăstire, ne-au luat niște măicuțe. Am dormit prin trenuri, călătoream noaptea, pentru că economiseam banii de cazare. Dacă nu găseam cazare, dormeam în tren și ne trezeam în alt oraș și tot așa”, a adăugat Jean Gavril.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---