Showbiz

Mihai Bobonete, mesaj dur pentru Clotilde Armand. Ce i-a cerut primarului Sectorului1: „Doar o semnătură ar fi și gata”

schedule 03 feb. 2023, 10:20

Mihai Bobonete, mesaj dur pentru Clotilde Armand. Ce i-a cerut primarului Sectorului1: „Doar o semnătură ar fi și gata”
Sursa foto: Instagram Mihai Bobonete

Mihai Bobonete i-a transmis un mesaj extrem de important, dar și dur primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pe contul său oficial de Instagram. Actorul i-a cerut să facă un singur lucru, care nu i-ar fi fost benefic doar lui, ci și altora și care, de asemenea, s-ar putea rezolva cu o singură semnătură venită din partea sa. Iată ce a postat și care au fost reacțiile urmăritorilor lui din mediul online.

Ce mesaj i-a transmis Mihai Bobonete lui Clotilde Armand

Mihai Bobonete nu a mai suportat problemele pe care le are zilnic în Sectorul 1 al Capitalei și știind că nu este singurul care se confruntă cu una ca asta, a transmis un mesaj dur, pe rețelele sociale, unde este urmărit de mii de oameni. Acesta a rugat-o pe Clotilde Armand să semneze hârtia necesară, pentru a da drumul barierei de la pădurea Băneasa, din cauza căreia traficul în zona respectivă este îngreunat. Pentru a o convinge, i-a mai zis că știe despre ea că este iubitoare de frumos și că așa ar fi frumos să procedeze și în acest caz, dar rămâne de văzut dacă va fi luat în serios.

”Doamna Primar Clotilde Armand, vă rog să semnați blestemata aia de hârtie că să nu ne mai rățoim la copilași dimineața când nici nu sunt dezmeticiți! Dați drumul la bariera aia din pădurea Băneasa căci se aude în buricul târgului că doar o semnătură ar fi și gata, ați preluat! Haideți că vă știu mare iubitoare de frumos și eu așa cred că ar fi Frumos!”, este mesajul pe care l-a transmis Mihai Bobonete, pe contul lui oficial de Instagram.
Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

Mai apoi, cineva a precizat că deși nu pare o problemă care să țină de copii, ei sunt cei care suferă cel mai mult, din cauza părinților care nu încep ziua prea bine din cauza acestei situații. Asta nu este tot. omul acela a atras atenția și asupra faptului că micuții care merg la Greenfield sunt treziți pe undeva în jurul ore șase, pentru a ajunge la grădiniță sau la școală, ceea ce nu i se pare deloc în regulă.

„Copiii din Greenfield suferă cel mai mult! Sunt treziți la ora 6 sau chiar mai devreme pentru a putea ajunge la timp la școală sau grădiniță!”, a transmis cineva, în secțiunea de comentarii.

Nu doar actorul și urmăritorii săi au avut ceva de comentat despre situația creată din cauza barierei de la pădurea Băneasa care a fost închisă, ci multe alte persoane care și-au exprimat nemulțumirea cu ajutorul unui protest, în fața primăriei din București. Oamenii sunt nemulțumiți de orele pe care sunt nevoiți să le petreacă în trafic, pe rutele ocolitoare și au sperat că vor fi ascultați de cineva și că problema lor se va rezolva.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---